Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">BEZ UB</span> Marcelo #5 // Dajcie dowody

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Twój nick podczas gry: Marcelo

Godzina, data zdarzenia: 31.03.2015 - 13;29

Mapa: Dust2

STEAM_ID / IP: NonSteam

Uzasadnienie: No więc tradycyjnie rano wszedłem sobie na wasz serwer DD2 #1 ... Ogólnie to nie szło mi zbyt dobrze staty przeważnie 6;6 lub 4;2 itd... Długo sobie nie pograłem bo admin: Czarna " dała mi bana za haxy ... Nie wiem gdzie ona te haxy zauważyła jak dobrze wiecie 4 razy robione SS i za każdym razem były czyste ... Ale ok  ;) uznała że używam cheatów to proszę o to demko :) 

33.png

Zamknęliście poprzedni temat ... Dlaczego ?? nie myślicie że może ktoś inny grał na moim nicku ?? Dlaczego nie pozwalacie mi się wypowiedzieć co do tych niby spalonych akcji ?? ... Wy macie umieścić demko i opisane spalone akcje pod tematem a nie zamykacie sobie " od tak " ... Czekam nadal na te demo i proszę nie zamykać tematu ja dalej będe bronił swojej niewinności bo wiem że nigdy nie używałem haxów 

Gość Guest

Zaraz wypowiem się do tych akcji. Proszę o cierpliwość sprawdzam demko

Edit

Pobieram innego cs bo na tym mi nie działa odtwarzanie demek ;c chwilusia ;p

eDit #2

13;07 - Nie wiem co ty tam zauważyłeś .. Zwykłe skany a potem wejście do trupa po chwili zobaczenie ziomka z tt i uciekłem na b skanować ściane

13;53 - Kolejny raz nie wiem o co ci z tą akcją chodzi .. Zwykłe kampienie na respie i oczekiwanie na kogoś czy przyjdzie ... Akurat słuchawki ubrane miałem i słyszałem że nadchodzi ktoś z TT no więc tylko go zobaczyłem i strzelałem

14;04 - Zwykłe wyjście z respa i słyszałem ( Po lewo ) że idzie ktoś z tt więc byłem gotowy i strzelałem a jeśli chodzi o tego po prawo to normalnie wyszedł i zacząłem strzelać ?? :o

14;13 - Ziomek sam wyszedł po prawo i zacząłem strzelać do niego jak go zobaczyłem .. :o

15;00 - o co ci chodzi ?? Zwykłe skanowanie przez drzwi potem podejście i rzucenie mniej - więcej Hejdża tam gdzie znajduje się ktoś z tt ( byłem pewny że tam ktoś jest bo galą zawsze ktoś przechodzi i na 70 procent byłem pewny że któryś dostanie Hejdża

15;15 - Jak zwykle wszedłem na B i zacząłem skanować to od środka ... Widziałem że nikomu nie zadaje damage to po prostu skanowałem obok i udało się trafiać to dokańczałem ...

16;46 - O co ci chodzi ?? idę sobie spokojnie na B i słyszę wybiegających tt to rzucam 2x hejdże na trupa a widzę ziomka że akurat wyszedł z trupa to zacząłem strzelać ?? :o

16:57 - Zwykłe skanowanie ściany na trupa ...

17;00 - Widzę że ubili mojego kumpla z teamu to zaczynam strzelać czy też hejkować

19;08 - Nic podejrzanego ...

Chłopie zbłaźniłeś się hahaha :D i ty jesteś członkiem UBT ?? No aż śmiać mi się chce ;D Zwykła gra bez wspomagaczy :) Czekam na twoją wypowiedź :D

Co do twojej wypowiedzi wh on albo off .. Człowieku chyba kpisz sobie ... Nie używam takiego czegoś i nie mam zamiaru brudzić PC koniami trojańskimi ;D.. Tyle ode mnie :) Ewentualnie czekamy na h@ bo jak widać ty nie umiesz demka rozpisać

wiesz to co hl1 ? opisujesz ciagle wh wh wh . 

akcje spalone to hl1 - przeskakuje Ci celownik w akcjach a o 100 procent nie powiesz mi ze to są sciny . Masz akcje spalone ciągke walisz banie i nie powiesz mi że to jest skill . 

każdy traf podskok celownika i w banie czy na środku czy na b zawszse podskoki .

podjerzenia padły głównie o hl1 - ban zostaje jak administrator sie nie zgadza to otworzy temat. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

brakub.png

Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...