Gość Guest Napisano 30 Marca 2015 #296783 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Nazwa rzeczy: 1.Counter Strike 1.6 2.Counter Strike Go Metoda kontaktu: GG: 44834052 Forum: PW Opis rzeczy: Gra na steam w postaci "kodu: tj. Key <- 100% Dobry. Oczekiwana/oferowana cena:Oczekuję zdecydowanych propozycji... 1.6 = 20zl psc, cs go= 40zl psc ( ceny do negocjacji! ) Zdjęcia/inne informacje: A więc tak, na Tel. miałem sporą ilość pieniążków, postanowiłem zakupić Key do gry Cs 1.6 (cs;go niestety się nie da). Zakupiłem 4 keye i chcę je teraz sprzedać w postaci PSC. Dlaczego? Chcę doładować swoje obecne konto steam na którym gram w globala. Jeżeli chodzi o cs go, mam 2 keye. Wygrałem je około 8-10 dni temu w konkursach sieci, "turniej AWP" i "top15". Zapraszam do zakupu, tak jak wspomniałem cena do negocjacji. Kontakt powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 30 Marca 2015 #296970 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Kontakt podany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 30 Marca 2015 #296971 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi