Silverka Napisano 30 Marca 2015 #296759 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Nick: Silverka Wiek: 27 lat Data Rejestracji: 04 lipca 2014 r. Doświadczenie w ocenianiu: Myślę, że dosyć dobrze oceniam osoby odpalone. Czy obsługiwałeś AMX Bans? : Tak, obsługiwałam. Byłeś banowany na forum i serwerach: Tak, kilka razy ssy. Zawsze odbanowano. Dlaczego Ty?: Chciałabym pomóc. Czas jaki spędzam na forum mogłabym wykorzystać na dawanie UB- a nie tylko przeglądanie tematów. Mam nadzieję, że dostanę szansę działania w tym kierunku. Dwumiesięczny staż jako Admin: Tak. Dodam, że na jednej z sieci, byłam zarówno moderatorem- jak i UB- Team. Oglądanie demek, zarówno nagrywanie to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297843 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Zestaw na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #297958 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi