聽Kristo Napisano 30 Marca 2015 #296674 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Nick: Kristo 聽 Wiek: 16 lat 聽 Data rejestracji na forum: 16 lipiec 2014 聽 Czas sp臋dzony na forum: 12 dni 9 godzin 51 minut 12 sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Jak Admin DM TOP MAPS nie raz ocenia艂em screeny z tego serwera zawsze trafnie ocenia艂em wiec s膮dze 偶臋 do艣wiadczenie mam. 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak, na COD 200 za Ping 聽 Dlaczego Ty?: Jestem bardzop cz臋sto na forum, nie raz widz臋 偶e gracze czekaj膮 na UB nie raz 1-2h, chcia艂bym pom贸c. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): TAK 聽 Co艣 od siebie: Mam na imi臋 Robert, mam 16 lat, bradzo lubie gra膰 w Pi艂ke no偶n膮, ucz臋 si臋 w miare swoich mo偶liwo艣ci, w przysz艂o艣ci chc臋 zosta膰 Ratownikiem Medycznym. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 30 Marca 2015 #296842 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head.pl, bez ostrze偶e艅 w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesi臋czny sta偶). 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 30 Marca 2015 #296843 Udost臋pnij Napisano 30 Marca 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi