Kristo Napisano 30 Marca 2015 #296674 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Nick: Kristo Wiek: 16 lat Data rejestracji na forum: 16 lipiec 2014 Czas spędzony na forum: 12 dni 9 godzin 51 minut 12 sekund Doświadczenie w ocenianiu: Jak Admin DM TOP MAPS nie raz oceniałem screeny z tego serwera zawsze trafnie oceniałem wiec sądze żę doświadczenie mam. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak, na COD 200 za Ping Dlaczego Ty?: Jestem bardzop często na forum, nie raz widzę że gracze czekają na UB nie raz 1-2h, chciałbym pomóc. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): TAK Coś od siebie: Mam na imię Robert, mam 16 lat, bradzo lubie grać w Piłke nożną, uczę się w miare swoich możliwości, w przyszłości chcę zostać Ratownikiem Medycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 30 Marca 2015 Donator #296842 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 30 Marca 2015 Donator #296843 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi