Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 #294072 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Nick:FOKUS SMOK Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):dobre/bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:2/3 lata Dlaczego Ty:zazwyczaj grają cheaterzy na tym serwerze a mi i innym graczom się to nie podoba, a ja już kilka/kilkanaście razy adminem byłem i aktualnie adminuje na serwerach Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3/4 h Kontakt:50892852 Link do GameTracker'a: nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 29 Marca 2015 #296172 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Na nie Konto pod podanie Godziny... Pograj dłużej daj nam sie poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Marca 2015 #296173 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeszcze to nie Twój czas - masz niecałe 5 godzin spędzone na serwerze. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi