Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 #295887 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Imię: Przemek Wiek: 15 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam Staż na forum: ponad miesiąc Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Redaktorem FanPage'a jestem, ale z wywiadami mam styczność po raz pierwszy. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Redaktor FanPage i admin Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 6 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: myślę że z godzinę dziennie bym mógł poświęcić. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Redaktor Rozmówca [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Witam, masz czas na przeprowadzenie wywiadu? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Tak mam ;p [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: W takim razie powiedz nam parę słów o sobie [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Dobrze. Więc lubię karać Anię na cod 400 . Mam 14 lat ;p MAm brata. Lubie Barcelone i Real Madrid. [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: a uprawiasz może jakiś sport? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Nie. Ale kiedyś chodziłem na tańce przez 5 lat [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: A kto jest twoim idolem tanecznym ? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Nigdy nie miałem idola. Robiłem to bo to lubiałem ;p [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: A jakie jest twoje życiowe motto? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: A nawet nie wiem [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Co sądzisz na temat Multi-Head ? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Sądze, że są tutaj bardzo mili ludzie [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Dlaczego zdecydowałeś się akurat na admina COD 400? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Heh. Ponieważ spodobał mi się serwer i poznałem najlepszego Opiekuna [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: W najbliższym czasie będziesz starał się o jeszcze jakąś rangę? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Nie, ponieważ nie pozwala mi na to wiek [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Ile grasz już w cs'a i czy dalej chcesz w niego grać? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Gram około 3 lata i tak chcę jeszcze w niego grać [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Heh Kogo byś usunął z Multi-Head ? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Jeszcze nie poznałem osoby którą bym usunął [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Aha, a grasz w jakieś inne gry? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Tak. Bf3/4, League Of Legends, Elsword, Tomb Rider ;p I takie tam gry . [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Heh, co byś dodał na Multi-Head ? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Raczej zmienił ;] Że adminami mogą być nawet 12,13,14 latkowie jeżeli są ogarnięci ;p [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Też się z tym zgodzę A kto według Ciebie najlepiej spełnia swoje obowiązki rangowe? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Trik3r ;p Malu, Ania, Numerek ;p [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: N o to już prawie koniec. Może jakiś suchar na koniec? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: -Co robi kobieta oglądając pustą kartke papieru? [/align] [align=center]- Czyta swoje prawa ;p [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: haha Chciałbyś kogoś na koniec pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Malu , Anię, Numerka i oczywiście Trikera [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: No to dzięki za wywiad, i powodzenia w życiu prywatnym [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl:Dzięki, i nawzajem [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 28 Marca 2015 #296049 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Jestem na tak Wywiad jest na dobrym poziomie Czytelny I jest redaktorem fan page. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 28 Marca 2015 #296053 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ja jestem na Nie. Mimo, że jesteś redaktorem fanpage'a, to masz nawet słabo rozwinięte zdania. Nie pisze się zdania z małej litery, oraz nie zaczyna się słowem "A". Zdania się zaczyna z dużej litery, nie małej. I zakończone kropką, wykrzyknikiem lub znakiem zapytania. W niektórych zdaniach nie ma nawet kropki. Słabe kolorki i krótki wywiadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Marca 2015 #296057 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Na nie, za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 28 Marca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #296066 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 krotkie brzydkie interpunkcja leży na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Marca 2015 Premium #296067 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Kolorystyka =/ Po co te Multi-Head ? Popracuj jeszcze troche izmienie zdanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 28 Marca 2015 #296100 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Szczerze powiem, że wywiad nie jest zadowalający. Interpunkcja u Ciebie leży - np przed spójnikami nie stawiamy przecinków. Redaktor też powinien wiedzieć, że pisze się na przykład "lubiłem" (nie lubiałem...) oraz zdania zakańczamy kropeczką. Kolorystyka też źle dobrana - tym niebieskim kolorem ciężko odczytać wypowiedzi, które zostały udzielone na Twoje pytania. Chyba wszystko co chciałam to napisałam. Popracuj na razie, a przede wszystkim nie poddawaj się i spróbuj w niedalekiej przyszłości. Pamiętaj, że trening czyni mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 #296227 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Na NIE: -Interpunkcja leży -Wywiad krótki -Ten napis Multi-Head.pl -Kolorki nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 29 Marca 2015 #296264 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Na nie: -popracuj jeszcze troche -wywiad krótki -mogles usunąc ten multi-head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 29 Marca 2015 #296266 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Jestem na NIE: -Dopatrzyłem się tam trochę błędów, -Wywiad jest za krótki, -Stylistyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 29 Marca 2015 #296506 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi