Go艣膰 Guest Napisano 28 Marca 2015 #295887 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2015 Imi臋: Przemek Wiek: 15 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam Sta偶 na forum: ponad miesi膮c Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Redaktorem FanPage'a jestem, ale z wywiadami mam styczno艣膰 po raz pierwszy.聽 Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Redaktor FanPage i admin Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 6聽 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: my艣l臋 偶e z godzin臋 dziennie bym m贸g艂 po艣wi臋ci膰. Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): Redaktor聽 Rozm贸wca 聽 [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Witam, masz czas na przeprowadzenie wywiadu? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Tak mam ;p [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: W takim razie powiedz nam par臋 s艂贸w o sobie [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Dobrze. Wi臋c lubi臋 kara膰 Ani臋 na cod 400 . Mam 14 lat ;p MAm brata. Lubie Barcelone i Real Madrid. [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: a uprawiasz mo偶e jaki艣 sport? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Nie. Ale kiedy艣 chodzi艂em na ta艅ce przez 5 lat [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: A kto jest twoim idolem tanecznym ? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Nigdy nie mia艂em idola. Robi艂em to bo to lubia艂em ;p [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: A jakie jest twoje 偶yciowe motto? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: A nawet nie wiem [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Co s膮dzisz na temat Multi-Head ? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: S膮dze, 偶e s膮 tutaj bardzo mili ludzie [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Dlaczego zdecydowa艂e艣 si臋 akurat na admina COD 400? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Heh. Poniewa偶 spodoba艂 mi si臋 serwer i pozna艂em najlepszego Opiekuna [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: W najbli偶szym czasie b臋dziesz stara艂 si臋 o jeszcze jak膮艣 rang臋? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Nie, poniewa偶 nie pozwala mi na to wiek [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Ile grasz ju偶 w cs'a i czy dalej chcesz w niego gra膰? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Gram oko艂o 3 lata i tak chc臋 jeszcze w niego gra膰 [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Heh Kogo by艣 usun膮艂 z Multi-Head ? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Jeszcze nie pozna艂em osoby kt贸r膮 bym usun膮艂 [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Aha, a grasz w jakie艣 inne gry? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Tak. Bf3/4, League Of Legends, Elsword, Tomb Rider ;p I takie tam gry . [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Heh, co by艣 doda艂 na Multi-Head ? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Raczej zmieni艂 ;] 呕e adminami mog膮 by膰 nawet 12,13,14 latkowie je偶eli s膮 ogarni臋ci ;p [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Te偶 si臋 z tym zgodz臋 A kto wed艂ug Ciebie najlepiej spe艂nia swoje obowi膮zki rangowe? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Trik3r ;p Malu, Ania, Numerek ;p [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: N o to ju偶 prawie koniec. Mo偶e jaki艣 suchar na koniec? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: -Co robi kobieta ogl膮daj膮c pust膮 kartke papieru? [/align] [align=center]- Czyta swoje prawa ;p [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: haha 聽Chcia艂by艣 kogo艣 na koniec pozdrowi膰? [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Malu , Ani臋, Numerka i oczywi艣cie Trikera [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: No to dzi臋ki za wywiad, i powodzenia w 偶yciu prywatnym [/align] [align=center]聽[/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl:Dzi臋ki, i nawzajem [/align]聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 28 Marca 2015 #296049 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2015 Jestem na tak 聽 Wywiad jest na dobrym poziomie 聽 Czytelny 聽 I jest redaktorem fan page. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 28 Marca 2015 #296053 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2015 Ja jestem na Nie. 聽 Mimo, 偶e jeste艣 redaktorem fanpage'a, to masz nawet s艂abo rozwini臋te zdania. 聽 Nie pisze si臋 zdania z ma艂ej litery, oraz nie zaczyna si臋 s艂owem "A". Zdania si臋 zaczyna z du偶ej litery, nie ma艂ej. I zako艅czone kropk膮, wykrzyknikiem lub znakiem zapytania. W niekt贸rych zdaniach nie ma nawet kropki. 聽 S艂abe kolorki i kr贸tki wywiadzik. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Marca 2015 #296057 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2015 Na nie, za kr贸tkie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 28 Marca 2015 #296066 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2015 krotkie brzydkie interpunkcja le偶y na nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Marca 2015 #296067 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2015 Kolorystyka =/ 聽 Po co te Multi-Head ? 聽 Popracuj jeszcze troche izmienie zdanie ) Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillg盲nglig Danke:* Napisano 28 Marca 2015 #296100 Udost臋pnij Napisano 28 Marca 2015 Szczerze powiem, 偶e wywiad nie jest zadowalaj膮cy. 聽 Interpunkcja u Ciebie le偶y - np przed sp贸jnikami nie stawiamy przecink贸w. 聽 Redaktor te偶 powinien wiedzie膰, 偶e pisze si臋 na przyk艂ad "lubi艂em" (nie lubia艂em...) oraz zdania zaka艅czamy kropeczk膮. 聽 Kolorystyka te偶 藕le dobrana - tym niebieskim kolorem ci臋偶ko odczyta膰 wypowiedzi, kt贸re zosta艂y udzielone na Twoje pytania. 聽 聽 聽 Chyba wszystko co chcia艂am to napisa艂am. 聽 Popracuj na razie, a przede wszystkim nie poddawaj si臋 i spr贸buj w niedalekiej przysz艂o艣ci. Pami臋taj, 偶e trening czyni mistrza. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Marca 2015 #296227 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 Na NIE: 聽 -Interpunkcja le偶y 聽 -Wywiad kr贸tki 聽 -Ten napis Multi-Head.pl 聽 -Kolorki nie pasuj膮 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 29 Marca 2015 #296264 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 Na nie: 聽 -popracuj jeszcze troche 聽 -wywiad kr贸tki 聽 -mogles usun膮c ten multi-head.pl 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 29 Marca 2015 #296266 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 Jestem na NIE: 聽 -Dopatrzy艂em si臋 tam troch臋 b艂臋d贸w, 聽 -Wywiad jest za kr贸tki, 聽 -Stylistyka聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 29 Marca 2015 #296506 Udost臋pnij Napisano 29 Marca 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi