FiGhT3r Napisano 27 Marca 2015 #295686 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Kristo [P] Jak masz na imię ? [O] Łukasz [P] Ile masz lat ? [O] Jeszcze 18 ale już nie długo [P] Kiedy urodzinki ? [O] Październik [P] Masz dziewczynę ? [O] Posiadam [P] Będziesz pilnował świętej zasady Multi-Head w Q&A ? [O] Oczywiście.Pamiętam co grozi za jej złamanie Wandi [P] Czemu jesteś gruby ? [O] hmm , nie wiem .A skąd masz takie informacje na mój temat ? HaZarD974 [P] Skąd sie wziąłes na M-h [O] Już dokładnie nie pamiętam , wciągnął mnie w to brat [P]Ile juz tutaj jestes? [O] Jakby nie patrzeć to coś koło 4 lat ;p [P]Jak osiągnąłeś to kim jesteś? [O] Po prostu starałem się , sumiennie wykonywałem to co do mnie należało , a nawet trochę więcej ;d Trik3r [P] Kiedy w końcu schudniesz? [O] Na razie nie planuje . [P] Jak to jest być najgrubszym w klasie? [O] Czuje się z tym całkiem ok .Nie mam takich problemów jak ty ze swoim małym na basenie [P] Widzimy się na zlocie? [O] Jak będę miał czas , i jak ty dasz rade przyjechać to jak najbardziej . [P] Długo będziesz robił masę? [O] Masa ponad wszytko . [P] Planowałeś zrobić rzeźbę? [O] Już dawano zrobiona . [P] 3 cechy twojego charakteru to? [O] Optymistyczny , ambitny ,pomocny Malu [P] Ile ważysz oraz mierzysz? [O] coś około 190 cm i 103 kg [P] Kiełbasa czy kaszanka? [O] zależy co jest w lodówie [P] Smażone czy gotowane? [O] Gotowane . [P] Piwo czy wódka? Wiem, że mszalne też lubisz na parafii popijać [O] Najlepiej to piwo z wódką .Za mszalnym nie przepadam bo słabo kopie . [P] Ulubiona gra poza cs i majnkraftem? [O] GTA [P] Kiedy założysz fejsbuka? [O] Do szczęścia mi nie potrzebny jak na razie nie wiem . [P] Na jakie auto zbierasz? [O] Audi a6 lub BMW e60 <3 [P] Twój idol z dzieciństwa? [O] Bob Budowniczy [P] Masz rudą brodę? [O] Niestety nie [P] Czy Twoje życiowe motto to "Moje priorytety to kotlety"? [O] Raczej nie wole coś w stylu najpierw "najpierw masa potem masa" [P] Będziesz na zlocie? [O] Raczej tak . SzamaNeq [P] Marzy ci się awans na sieci? [O] Marzy to za dużo powiedziane ,lecz gdybym dostał taka propozycje pewnie bym nie odmówił ,choć wiem ze wiąże się to z poświęcaniem większej ilości czasu sieci Marze raczej o fajnych wakacjach . [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Rożnie prawie wszystkiego najczęściej zależny to od warunków w których przebywam ale najbardziej lubię dobra pompę [P] Pamiętasz, żeby nie nominować Kristo ? [O] Jasna sprawa szefie ! *=EnZo=* [P] Jesteś rudy? [O] Nie [P] Dlaczego jak byłeś sam na serwerze to błagałeś mnie żebym ci pomógł? [O] Nie przypominam sobie takiej sytuacji .Chyba mówisz o tym kiedy kazałam Ci ruszyć du** i wreszcie zacząć coś robić . [P] Ile ważysz? [O] około 103 kg [P] Ale bez jaj [O] To nie wiem .Odlicz sobie z 4 kg [P] Będziesz płakał jak ci powiem, że rezygnuję? [O] Pewnie nie bydlak [P] Jak masz na imię ? [O] Łukasz [P] Jak długo pełnisz funkcje OP ? [O] 10 kwietnia będzie rok . [P] Lubisz grać w piłkę nożną ? [O] Lubie, ale wole siłownie. Danke:* [P] yyyy... Mleko? (nie przejmuj się, moje ulubione pytanie <3). [O] Ciastko ? [P] Co tam u Ciebie słychać? [O] Nic ciekawego cały czas do przodu ... [P] Zmieniło się coś u Ciebie przez ostatnie pół roku? :> [O] Poza wagą i rangą na sieci to prawie nic . [P] Lubisz funkcję S@? [O] Kocham ten spam i pomoc innym graczom bez tego moje życie straciło by sens .Lubie :spiteful: [P] Blondynka? A może brunetka? (dlaczego?) [O] hymm .Bez znaczenia liczy się wnętrze i cycki :acute: [P] Ulubiony serial? [O] M jak Miłość <3 [P] Co myślisz o horrorach? [O] Przydatne na długie wieczory [P] Dawno nie pisaliśmy, prawda? Nie uważasz, że trzeba byłoby to zmienić? ^^ [O] Prawda prawda ,postaram się to zmienić , jeszcze nadrobimy te stracone chwile :give_rose: [P] Palisz? (jeśli tak to jak długo?) [O] Tytoniu nie . [P] de_dust2 czy de_aztec? [O] de_aztec na cod 200 zawsze wybierają dd2 wiec mam jej dość .Ale lubię grac na dd2 #2 [P] m4 czy ak? [O] ak a dlaczego to nie wiem ;p [P] Opisz siebie w 1 zdaniu . [O] Ja to ja ,po prostu wasz niezastąpiony i niepowtarzalny FiGhT3rEk. Nominuje osobę która każdego wieczoru przesiaduje na Skypie z swoim "osiedlowym napinaczem "(Malu) osobą to jest Ania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 28 Marca 2015 #295695 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 @FiGhT3r - super odpowiedzi, a szczególnie te na moje pytania . Good job :good: !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 28 Marca 2015 #295720 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Fajnie wyszło:) Jak masz 190 i 103 to nie jest źle^^ U mnie to jest tłuszczyk jak przy 184 mam 92 i to wgl nie wyrobione;p Ps, plusik wiadomo leci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Marca 2015 #295748 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Pytaniem nie odpowiada sie na pytanie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Marca 2015 #295774 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Kristo [P] Ile ważysz? [O] około 103 kg [P] Ale bez jaj [O] To nie wiem .Odlicz sobie z 4 kg Masz jaja jak wielbłąd? Kristo [P] Ile masz lat ? [O] Jeszcze 18 ale już nie długo [P] Kiedy urodzinki ? [O] Październik Faktycznie 8 miesięcy już blisko Dobre odpowiedzi +++++++++++++++++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 #295792 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Fajne odpowiedzi i ogólnie fajnie wyszło + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 28 Marca 2015 #295832 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Super wyszło, + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 28 Marca 2015 #295907 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Odpowiedzi bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 29 Marca 2015 #296199 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi