Gość Guest Napisano 27 Marca 2015 #295610 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Witam Dziś czyli 27.03.2015 dostałem bana na COD MOD 400 lvl Powód : Wstaw screeny na forum Mapa: de_dust2 Po otrzymaniu bana wziąłem się za szukanie ss z czego nigdzie ich niema przeszukiwałem wszystkie dyski i nic , oglądałem różne poradniki i dalej nic Proszę o jakaś pomoc ponieważ mam na tym serwerze kupione 3 klasy premium i nie chce ich stracić RaVeN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2015 #295615 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 TEMAT ZAMKNIĘTY SS ZNALAZŁY SIĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 27 Marca 2015 Donator #295641 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi