sivvy Napisano 27 Marca 2015 #295481 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nick: $!vvy Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś własna serwerownia + 2x na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 (dawno nie obsługiwałem ale na bierząco sobie powtarzam obsługę) Staż w CS-sie: z 5 lat będzie Steam / NonSteam: NonSteam (jakiś czas temu jeszcze miałem steam, ale sprzedałem bo sądziłem że po przyjściu do liceum nie będę miał czasu na grę) Dlaczego Ty: Gram codziennie na CODModzie, dość długo w tygodniu od 15/16 do 21/22 czasem mi się zdarza dłużej, a w weekendy tak długo jak tylko się da. I nie zawsze jest admin, a dość często spotykam się z brakiem kultury, czitowaniem czy różnymi "występkami" Jestem osobą kulturalną oraz komunikatywną, złapałem kontakt z paroma osobami z serwera i raczej staram się grać w miłej atmosferze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Napisane powyżej Kontakt: GG: 52518134, tel. 794 002 453, email: [email protected] Pozdrawiam, sivvy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2015 #295517 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 http://www.gametracker.com/player/%24%21vvy/80.72.40.110:27027/ -Godziny przegrane -Podanie spoko -Zgłaszasz na u@ (nie zawsze) -Ogarnięty -aktywny Jestem na Tak Ale byłbym za próbnym. Bo nie zgłaszałeś, nie wiem czy WH odróżniasz. Zobaczymy pożyjemy, zobaczymy co inni na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 27 Marca 2015 #295538 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Jestem na Nie NIe widzialem zebys zglaszal jak raz z toba gralem i dzis Nie wiem czy ogarniety jestes Pograj troche i daj nam Cie poznac i dopiero skladaj podanie. Ale popraw swoja aktywnosc na forum / serwie Bo ja Cie tylko raz widzialem Sivvy nwm moze dlatego ze nawet na U@ nie zglaszasz i dlatego nie widze Cie zbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivvy Napisano 27 Marca 2015 Autor #295560 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Ale popraw swoja aktywnosc na forum / serwie Bo ja Cie tylko raz widzialem A ja natomiast bardzo często Cię widzę jak gram, może poprostu jestem mało widoczny wśród tak wielu graczy heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 27 Marca 2015 #295597 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nie zapominaj o podaniu swojego gt(dzięki hackedzik ) Jestem za okresem próbnym dla Ciebie. Spełniasz godziny,aktywny a adminów nam potrzeba. Popraw troche zgłaszanie na u@ bo nie bardzo się w oczy rzucasz:)Gdyby nie to,że często patrze na moje staty to pewnie bym cie rzadko widział Szkoda,że nie masz steama bo ułatwia to komunikacje ale da się żyć.Ładne podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 #295861 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Nie zapominaj o podaniu swojego gt(dzięki hackedzik ) Jestem za okresem próbnym dla Ciebie. Spełniasz godziny,aktywny a adminów nam potrzeba. Popraw troche zgłaszanie na u@ bo nie bardzo się w oczy rzucasz:)Gdyby nie to,że często patrze na moje staty to pewnie bym cie rzadko widział Szkoda,że nie masz steama bo ułatwia to komunikacje ale da się żyć.Ładne podanko Zgadzam się jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 28 Marca 2015 #296080 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Dostajesz szansę próbną na 2 tygodnie i nie zmarnuj jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 28 Marca 2015 #296083 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi