Gość Guest Napisano 27 Marca 2015 #295414 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Witam, Kupiłem VIPa na serwerze poprzez przelew bankowy w piątek 20 Marca. 24 Marca adminowi na PRIV (aquax) podałem dane tj. steam id, nick i ip serwera na którym gram. Najpierw był jakiś problem z dodaniem do bazy serwera, ok myśle spoko, doda jak się tam dostanie. Wczoraj pisał, że za pół godziny doda i do tej pory brak reakcji. Czy tutaj zawsze są takie opóźnienia z dodawaniem zakupionych usług? Trochę to zaczyna być irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 27 Marca 2015 #295640 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nwm. Ja zawsze kupowałem i miałem z miejsca dodane, nie wiem czemu taka olewka występuje wobec Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2015 #295681 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nie mam pojęcia. O godzinie 15 admin napisał na GG, że dodał + gratis 5 dni za czekanie ale daje nie działa. Jest to VIP na steamid, więc raczej powinno z miejsca działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Marca 2015 #295873 Administrator Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Dodalem Ci przeciez juz 3 razy. Sprawdz teraz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 #296158 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 No to nie wiem o co chodzi, bo właśnie wszedłem na serwer i po VIPie ani widu ani słychu Możesz wkleić całą linijkę z serwera odnośnie mojego VIPa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 #296168 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 #296169 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi