FILO Napisano 26 Marca 2015 #295131 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Witam mam mala propozycje odnosnie tej mapy moze by tak ja wykasowac bo na niej ludzie gdy nie ma admina łamia notorycznie regulamin.. mozna ja wykasowac i wkoncu dodac kilka normalnych map tyakich jak zwykly aztec czy tez dust 1 lub cbble albo normalny kabul , militia ... bo widze nikt sie za te mapy niechce wziac ... co jest juz naprawde denerwujace ..ludzie prosza o to juz bardzo dlugo i tylko obietnice tak zrobie... ale dalej jest to samo .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 #295171 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Według mnie alexandra powinna zostać, fajnie się na niej gra. Usuwanie map nie rozwiąże problemu lecz powiększy, co do tych map jak zwykły dust czy kabul to masz racje. Powinno się dodać takie mapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 26 Marca 2015 #295231 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 alexandra to istne pieklo jak nie ma admina - ciagle skany i txt bo latwo wskoczyc. jestem za jej usunieciem. Mi tez juz dawno obiecywano zmiane map. Ciagle to samo a podstaw brakuje - jak FILO napisal gdzie jest aztec, dust, cbble ? oraz przypomne ze nadal wywala graczy na niektorych mapach - zadziej ale wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Marca 2015 #295359 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Ja jestem za usunięcie mapy de_alexandra, tak jak powiedzieli koledzy wyżej nie ma Admina to tam jest istne piekło, sam to potwierdzam jak i jestem za wgranie tych map które podali Koledzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Kwietnia 2015 #298119 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 may już dodawałem respy są naprawione co do mapy de_alexandra to gracze ją lubią wiec na razie jej nie usuniemy >na serwerze pojawia się standardowe mapy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Kwietnia 2015 #298120 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi