satroK Napisano 11 Marca 2016 #408490 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Witam mam na sprzedaż konto steam z grą Counter strike Global-Offensive i pare innych tańszych ! PRAWIE Najlepsza Ranga w CS:GO CZYLI SUPREME Wygrane ponad 750 meczy TURNIEJOWYCH ! ORAZ PONAD 2000h Przegranych w CS:GO ! CENA JAKA MNIE INTERESUJE to 50 ZŁ PRZELEW/PSC/ SMS 3x 30 zł SMS / 2x 30 zł doładowanie do PLAY ! Zapraszam na GG/STEAM : 51460094/ http://steamcommunity.com/id/zywczak1122/ PS. Oczywiście Jeżeli chodzi o doładowania/psc/smsy To ZAWSZE Dajesz Ty pierwszy wiec proszę nie pisać do mnie Jezeli nie dasz PIERWSZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Marca 2016 #408493 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi