lubson Napisano 26 Marca 2015 #295008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 nie wiem dlaczego ale zauważyłem że nie działa komenda amx_nick wszystko wpisuje dobrze, jeżeli można to naprawić to bedzie super bez wywalania graczy o nickach "Player""Player I CsSetti" admin zmieni nick gościowi i nie będzie problemu. Korzystałem wcześniej z tej komendy i jest przydatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 26 Marca 2015 #295094 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Jestem za ułatwi to sprawę, a tych player`ów jest mnóstwo w ostatnim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 27 Marca 2015 #295396 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Moze dlatego, że nie da się zmienić nicku w czasie gry na serwerze, bo trzeba wyjsc do menu cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Marca 2015 #295397 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Wystarczy dać kicka z powodem zmień nick, lub jak nie pomoże to ban na 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Marca 2015 #295398 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi