Ganja Mafia1992 Napisano 26 Marca 2015 #294972 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Nick : Ganja Mafia1992 Data ( Od kiedy do Kiedy ) : od 26.03.2015 do ciężko stwierdzić. Powód : mam problemy z steam. Nie mogę wejść na server bo pisze mi, że ,,Nie możesz łączyć z wybranym serwerem ponieważ to jest bieganie w Vac tryb bezpieczny.To konto parowe zostało wykluczone z bezpiecznych serwerów z powodu nieuczciwego naruszenia." Nigdy, przyrzekam nigdy nie grałem na czitach. Nie wiem teraz co mam zrobić w tym przypadku, bo zdarzyło mi się pierwszy raz. Jeśli jest ktoś w stanie mi pomóc to byłbym wdzięczny, Mam jeszcze jedno konto steam, tylko tam nie mogę znajomych przyjmować. Cs działa na drugim końcie. Jeśli jest taka możliwość to chciałbym o wszystkie dane dać na drugi sid, którym wysłałbym na pw/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Marca 2015 #294993 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Double temat. http://multi-head.pl/topic/58724-urlop/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Marca 2015 #294994 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Urlopy/Nieobecności" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi