Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294589 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam! Jak wiecie gra z randomami jest bardzo trudna i uciążliwa.... Dzisiaj po raz kolejny przegrałem przez debilne zachowanie jednego z graczy.... A więc przejdę do rzeczy. Poszukuję temu lub graczy chcących wbijać rangi w dobrym polskim towarzystwie;) -Gram w CS'a od 5 lat. (Cs 1.6 3000h CS GO 1000h) -Posiadałem range gold 3 ale moj poprzedni skład się rozsypal albo członkowie wbili duzo wyższe rangi:) -Że tak powiem jak gram teraz z silwerami to zazwyczaj otwieram;) Poszukuję dobrych graczy z rangą od Silver 4-3 do gold 1... Graczy którzy wiedzą co to gra zespołowa i co to takiego jest "eco":) A i ważne aby miał mikrofon i słuchawki:) Mam dosyć randomów.... Pozdro elo 600^^ Chętni proszeni są o Kontakt: Steam: Hiperoo Albo PW na 4-um. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Kwietnia 2015 #301411 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Zostawiam w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Kwietnia 2015 #301412 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi