Gość Guest Napisano 24 Marca 2015 #294420 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witam. Chyba w dobrym dziale piszę. Dostałam ab. ( gram na legendary 45k) Nie miałam wczesniej innego bana ani nic w stylu (nawet vip'a kupilam) i szczerze nwm o co chodzi. Możliwe, że to przez to, że od dzisiaj mialam problem i nie moglam wejsc na polowe moich ulubionych serwerów ( pytalam na shoutbox ale bez skutku). Wyswietlalo mi blad warning: connection problem zaraz po tym jak weszlam na serwer ( czasem nawet wejsc sie nie dalo bo pisalo ze serwer wylaczony) Usunęłam wiec mojego starego cs'a i pobralam nowego, wpisalam hasło na nick, ale nie moglam wejsc na ten serwer bo nie bylo jakichs modeli i itp, wiec wyciagnelam z kosza starego csa. Wszystko chodzilo ale pomylilam sie pare razy w konsoli wpisujac haslo ,wiec zmienilam nick i sprawdzilam czy dziala wszystko no i bylo git, wiec poprobowalam jeszcze z tym haslem no i sie udalo. Grałam z 5, góra 10 min i dostalam ab. O co chodzi ? Mój nick w cs to P@cia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 24 Marca 2015 #291451 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Jednak to zły dział. Napisz odwołanie w dziale UBT tam ci pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Marca 2015 #294699 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 http://multi-head.pl/topic/58673-ab-na-legendary-cod-45k/#entry309351 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Marca 2015 #294700 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi