vision Napisano 24 Marca 2015 #294415 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Mam tka propozycje zeby admin mógł użyć mikrofonu tak aby abby go słyszeli wszycy taki oddzielny mikrofon fajne żeby przypominać o celach a nie pisac bo tak się składa że patrząc to nie wszyscy to poprostu czytają oraz druga propozycja żeby po śmierci ct nie widziało tt kamera zablokowana i już zapobiegnie to podpowiedziami na np. ts, skype itp... prosze o wyrozumiałe odp a najlepiej ludzi któży graja na ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 24 Marca 2015 #294452 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Zgadzam się z tym żeby po śmierci kamera była zablokowana, a z tym mikrofonem to mi wszystko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 24 Marca 2015 #294518 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Jetem ZA!! Mikrofon będzie dla tych co nie potrafią czytać ;d oraz ostatecznym upomnieniem a co do zablokowanej kamery na pewno to uniemożliwi podpowiadanie i oszukiwanie wielu graczy niby czystych a jednak info z nieba czy ten temat nie powinien być zakładany w Admin FFA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 25 Marca 2015 #294643 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Meli tu sie z tobą zgodzę. Takie tematy powinny być zakładane w dziale dla adminów FFA a jeśli chodzi o propozycję to jestem jak najbardziej tak. Często widać jak ssy graczy są czyste a patrząc na graczy po otrzymaniu ub wiedzą, gdzie dany gracz przeciwnej drużynie się znajduje. A co do pierwszej propozycji jestem na nie. Jeśli gracz nie ma zamiaru robić celów to zostaje nam albo slapnąć takiego gracza albo po prostu zbanować go by wkońcu się nauczył je robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 25 Marca 2015 #294721 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jeśli chodzi o zablokowanie kamer to jestem jak najbardziej za. Gracze ostatnio zaczynają otwarcie pisać, że siedzą sobie na ts i stąd info Pasowałoby im to uniemożliwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294783 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 @aquax Mogłbyś zrobić, żeby kamera była zablokowana na przeciwną drużynę po śmierci gracza? Świetny pomysł, stosowany na większych serwerowniach. Co do tego micro to jednak wielu graczy w ogóle nie ma voice_enable 1 albo gra bez dzwięków i jednak pisane upomnienie trafi do każdego, takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 27 Marca 2015 Autor #295567 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 to jak bedzie z tym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Marca 2015 #296734 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 mp_forcechasecam 1 Taką wartość tej komendy trzeba ustawić w server.cfg i zrestartować serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2015 #296756 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 30 Marca 2015 Autor #296852 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 halo halo ale jak admin moze miec zablokowanom kamere ?? jak mamy sprawdzac ludzi... i ten mikrofon także cos w stylu Voices Management Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 30 Marca 2015 #296869 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 No i jak sprawdzic czy sa afk w przeciwnej czy ? Na specta wychodzić trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 30 Marca 2015 #296939 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 No dokładnie. Dobrze by było gdyby admini mogli oglądać oba teamy. Męczące jest to, że trzeba wchodzić na specta za każdym razem by coś sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 31 Marca 2015 #297218 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 z tą kamerą to troche przesada, teraz zeby zobaczyc tylko czy gociu nie ma czitów admin musi bez sensu zejsc na specta. Jak dla mnie porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 31 Marca 2015 #297343 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Dokładnie dla adminów można by odblokować wgląd na obie drużyny. Jak ktoś siedzi na spect i daje bany to łatwo domyslić się i wyłączyć czity , więc jako tako zmniejsza to też naszą skuteczność ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krec1k Napisano 1 Kwietnia 2015 #297452 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 równiez stwierdzam ze jest to bezsens, dla graczy ok ale admini powinni miec wglad na oba teamy podczad deadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 2 Kwietnia 2015 #298457 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Czy mógłby sie ktoś tym zając? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi