Gość Guest Napisano 23 Marca 2015 #294132 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Czesc . Zanim napiszesz, ze to walek i jestem oszustem SPRAWDZ i UDOWODNIJ! Zarabianie w internecie staje sie co raz to bardziej popularniejsze i kazdy stara zarobic jakiegos grosza. Ja mam niezawodny sposob i przekonalem sie o nim 20-go Marca gdy podczas 14godzinnej zabawie wyplacilem 1060zl! Dobra to zacznijmy od poczatku i jest maly problem, dlaczego? Poniewaz kazdy powyzej 18-go roku zycia moze sie w to bawic dlatego wiec jezeli nie ma wbij date w tyl (nikt tego nie udowodnij, a kase i tak wplacaja na PayPal) 1.Wchodzimy na strone i dokonujemy rejestracji ( https://www.qassa.pl/309552 ) 2.Zbieramy jak najwiecej ''Quins'' ktore sa glowna waluta (1.000.000 Quins=50zl) da zarobic to w 5minut/5dni wszystko zalezy od Twojego zaangazowania. 3.Radze zaczac tak -Uzbieraj 1.000.000 Quins -Zejdz do Wymiana Quins i wyplac wszystko *Chodzi mi o to, zebyscie potwierdzili moj sposob! 4.Quins-y zdobywamy poprzez: Czytanie e-mail/gry (rozne)/bingo/zdrapki oraz poleconych 5.To juz koniec wystarczy sie zarejestrowac i dzialac! Dla [NIEDOWIARKOW] polecam sprawdzic fora internetowe, duzo ludzi udostepnia wyplaty swoje z dnia/tygodnia i sa ogromne. Potrzebujesz Pomocy? Napisz na forum, jak wejde to odpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Marca 2015 #294171 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Zostawiam w celach dodatkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Marca 2015 #294172 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Marca 2015 #294314 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Poradniki" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi