Gość Guest Napisano 23 Marca 2015 #294055 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mam taki problem około 3 dni temu zakupiłem ofertę premium NINJA mam taki problem ze na ninjy mnie widać co mam zrobić liczę na szybką odpowiedź @ale ogólnie mnie widać nawet jak mam nóż podeszedł do mnie bretti czy jakoś zabił mnie spytałem się go czy było mnie widać a on powiedział że tak pewnie mi się klasa zbugowała czy coś;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Marca 2015 #294056 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Pamiętaj, że gdy jesteś na ninji to tylko na nożu jesteś niewidzialny, wiesz o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 23 Marca 2015 #294059 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Na serwerze istnieje też perk "EagleEye", który umożliwia widzenie niewidzialnych. Ponadto ninja jest łatwa do wytropienia na różnych mapach i w wodzie. Wbrew pozorom trzeba umieć nią grać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Marca 2015 #294686 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Problem chyba już nie występuje gracza widziałem na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Marca 2015 #294687 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi