j0!nt Napisano 22 Marca 2015 #293609 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Witam jako ,że każdego wkurza to ,że blokują to mam takie pytanie ,czy jeśli nie było by to wielkie obciążenie dla serwera można by dodać ten plugin na przenikanie przez sojuszników? Bo to bardzo by ułatwiło grę... Czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 22 Marca 2015 #293618 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jestem na neutral, ale niewiem czy to jest potrzebne i jak bardzo by to obciążało serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 22 Marca 2015 Autor #293654 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dlatego mówię ,że jak by to nie obciążało serwera to warto by to dodać przynajmniej nie będą się wyzywać jeden drugiego ,że blokują a to na prawdę denerwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 23 Marca 2015 #293708 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Tak to prawda bylo by to bardzo pomocne. Sam sie denerwuje bo mnie caly czas blokuja:). Zaczekajmy na wypowiedz innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 23 Marca 2015 #293727 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Jestem na tak, szczególnie te blokowanie jest denerwujące przy respie, chcesz szybko gdzieś zaskoczyć przeciwnika i tego nie zrobisz, bo większość czasu ci zajmie omijanie przeciwników. Także pomysł jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Marca 2015 Premium VIP #293948 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Plugin przeciążał serwer i groziło to wyłączeniem go przez nasz hosting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Marca 2015 Premium VIP #293949 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi