Gość Guest Napisano 22 Marca 2015 #293599 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nick: irzykiolo97 Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina nie raz na 1.6 na go będzie to pierwszy raz Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 Staż w CS-sie: 6 lat 1.6 ponad 4k h w go jakies 103h Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Hmmm często przebywam na serwerze jestem znany i myślę , że lubiany przez wiele osób na serwerze. Jestem w dzien jak i w nocy a wiadomo cziterzy nocą / dzieci piszczący do mikrofonu itd. Myślę , że się nadam ale to już zdecydują osoby które tam grają i oczywiście adminstracja Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: do 8h dziennie czasami więcej Kontakt: Steam: irzykiolo97 Skype: trynkiewiczz Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/irzykiolo97/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravi Napisano 22 Marca 2015 #293602 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 grając na serwerze widuje go często Na Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2015 #293605 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 irzykiolo jest wporza bardzo przyjazny typek fajnie się znim gada śmieszny i gdy on siedzi jest miła atmosfera poprostu debesciak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 22 Marca 2015 #293622 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Wg. mnie nie spełniasz tego podpunktu - "Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze", jesteś niekulturalny względem innych graczy. Obecnie jestem na nie, zmień swoje zachowanie, miej dystans do gry a będziesz dobrym adminem w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2015 #294330 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Nie. -Popraw kulture, przestań wyzywać i przeklinać. Masz za dużo spin. Zawsze jak ja jestem to votujesz kogoś za wywaleniem bo On zaczął Tobie odpowiadać na obelgi;) -Pożyj na 4-um bo konto zrobione pod podanie. Tak pozatym wszystko jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #299021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czesc, gralem kilka razy znim wydawal sie w porzadku, lecz dzisiaj pokazal na co go stac, przeklinal, wdawal sie w zbedne dyskusje i prowokowal, bez rekomendacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 4 Kwietnia 2015 #299341 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Jestem na Nie. Grasz często, ale twoja kultura pozostawia wiele do życzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #300200 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi