Gość Guest Napisano 22 Marca 2015 #293595 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dostałem bana na cod 200 z powodem regulamin i kultura na 3h. Chcę wiedzieć za co naprawdę dostałem bana. Jakoś nie przypominam sobie żebym do kogokolwiek coś pisał a tym bardziej obrażał. Oraz o co chodzi z tym regulaminem? Dostałem bana bo napisałem na U@ ze koleś ma wh albo że stawia miny w przejściu lub na schodach? Kpina jakaś. nick Desolacion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 22 Marca 2015 #293603 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dostałeś bana za bezpodstawne pisanie skarg na u@ (nie znasz regulaminu) oraz przeklinanie "miny w przejsciu ku*** " oraz tekst "morda" w stosunku do gracza. Takiego zachowania nie będę tolerował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Marca 2015 #293611 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Może jakiś wzór + dowody? Skarga niesłuszna /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Marca 2015 #293612 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi