Gość Guest Napisano 22 Marca 2015 #293532 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nick:EliminatOr Wiek:27 Doświadczenie (w byciu adminem):mam admina na (takim jednym ) Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:gram ponad 10 lat Steam / NonSteam:Ns Dlaczego Ty: Bo ja gram długo na serwerze i mam doświadczenie, zgłaszam na u@, wiem że admini mają dużo spamu i chciałbym pomóc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:okolo 4 godziny wiem że nie dużo ale zawsze to coś Kontakt:Pw Link do GameTracker'a:Nie mam, Wiem że nie spełniam wymagań ale serce mi wali gdy ktoś gra na czitach a inni muszą się z tym męczyć Proszę o łagodne oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 22 Marca 2015 #293539 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Chyba kpisz?Nie spełniasz wymagań.NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 22 Marca 2015 #293540 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Z tego co widze to takiego kogos wgl nie ma w GT. Na serwie tez nie widzialem Czitow na serwie juz prawie niema A Konto jest pod podanie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Marca 2015 #293543 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Żartujesz? Od razu odrzucam. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi