NaTeOooO Napisano 22 Marca 2015 #293357 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nick:NaTeOWiek:17Doświadczenie (w byciu adminem):Moim zdaniem moje doświadczenie w byciu adminem jest bardzo duże, ponieważ niejednokrotnie posiadałem admina na rożnych serwerach(na tym serwerze juz kiedys mialem admina ), ponadto dobrze znam sie na amx,posiadałem własny serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10):8Staż w CS-sie:4-5 lat z przerwamiSteam / NonSteam: Oczywiscie ze STEAM Dlaczego Ty:Jak już mówiłem mam sporo doświadczenia, spotykam duzo cheat'ow gdy nie ma admina na serwerze, ludzie kladą miny na drabinkach itp Trzeba tez zachowac kulture na serwerze . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Dokładnie nie powiem bo roznie gram . To juz mozna sobie zobaczyć na gametracker Kontakt:PW,GG.Steam Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/NaTeO/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Marca 2015 #293406 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o admina COD 400 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi