pionteczekessa Napisano 22 Marca 2015 #293353 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 czemu co chwile zmieniaja sie mapy skoro to jest serwer only dd2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 24 Marca 2015 Autor #294242 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2015 #294283 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Tak to jest problem jeden z wielu na ONLU DD2 CS GO.: -Mapy się zmieniają same jak na FFA... -Pomim Vote, którego wynikiem jest DD2 to i tak przerzuca na inna mape typu (mirafe, inferno, nuke). -Mase glupich votów spamujących w środku mapy o zmianę mapy.(Ludzie liczą na drop a tu sru.... zmiana mapy i trzeba grać od poczatku...) Od paru dni ludzie mówią na say jak i przez mikro ,że ten serwer upada. I liczba graczy dosyć znacznie spadła. Pytam się??? Dlaczego Nie jest to zblokowane ??? A tak ogólnie rzecz biorąc to na ONLY DE_DUST 2 piwienien być grany tylko DUST 2 a nie inne mapy.... Dlatego też proponuję zablokować Vote na zmianę mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 24 Marca 2015 #294536 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Coś się zepsuło na serwerze i wymagany jest rr tu masz ten temat http://multi-head.pl/topic/58270-problem-z-serwerem-potrzebny-restart/#entry308121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294590 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Z tego co wiem to coś pieprzy się odczytywanie plików serwera, wspominałem o rr ale administracja wyklucza to. Ja ostatnio siedziałem ciągle w necie szukając co jest tego powodem ale nic nie znalazłem dlatego często wpisywałem w konsoli serwera komendy z palucha. Wydaje mi się że albo pieprzy się sourcemod serwera albo kolidują się jakieś pluginy. Piszcie do redów bo opiekuna już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Kwietnia 2015 #306398 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Kwietnia 2015 #306399 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi