Gość Guest Napisano 22 Marca 2015 #293311 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Witam mam problem gdyż dostałem bana na serwerze cod mod 400lvl i mam wstawić ssy. I tutaj pojawia się problem gdyż nie posiadam tych ssow ponieważ nie ma ich w folderze gdzie powinny być. Proszę o pomoc. Mój nick z gry Doktorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Marca 2015 #293335 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Najpierw zastosuj się do wzoru : Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Następnie kieruj się tym poradnikiem http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/. Nie ma takiej możliwości abyś ss'ów nie miał, na wstawienie masz 24h od momentu zbanowania, jeżeli nie wstawisz na czas jedyną opcją na UB będzie zrobienie 100 reklam naszej sieci własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Marca 2015 #293777 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Marca 2015 #293778 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi