Skocz do zawartości

Podanie KacproS

KacproS

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: KacproS

Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem wielokrotnie admina na różnych sieciach.Teraz miałem pół roku przerwy ze względu na to ze upadła moja sieć na której przegrałem ponad 2 lata i wraz z nią moja chęć do gry.

Znajomość AMXX (W skali 1-10):Jeśli mam być szczery to nie pamiętam już tak dobrze komend wpisywanych w konsoli. Jedynie to co wpisuje się żeby mieć dostęp do komend admina i ssy jak robić :) Oceniam swój poziom AMXX na 4/5 ale z czasem przyswoję sobie wszystkie komendy jakie powinienem znać.

Staż w CS-sie: 8 lat z krótkimi odstępami czasu :)

Steam / NonSteam:  STEAM_0:0:152333814 KacproS

Dlaczego Ty: Myślę ze na tym serwerze jest zbyt mało adminów którzy siedzą tyle co Ja :) Chciałem znów spróbować swoich sil i sprawdzić czy nadaje sie na admina ;) Mógłbym pisać ze chce banować cziterow i ze serwer potrzebuje ludzi którzy chcą pomoc serwerowi ,ale to każdy wie z osób bardziej doświadczonych.Wiem ze ostatnimi razy bylem trochę nie kulturalny wobec graczy ale ja obrażałem zazwyczaj tylko cziterow bo nie mam szacunku do odpałów :) Przepraszam za zachowanie i w najbliższym czasie postaram hamować swoje nerwy i będę je trzymać na wodzy tak jak przystało na admina.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Codziennie w dniach roboczych poświęcam taka 7/8 h i do nocy siedzę jeśli mam czas. Weekendy potrafię nawet przesiedzieć cale dnie  :) Można mnie nazywać botem ale taki już jestem i się nie zmienię :P 

Kontakt: PW/Steam/W CSIE/TS podam na pw jak ktoś będzie chciał.

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KacproS/80.72.43.106:27022/ 

Wiem ze niektórym może moje GT przeszkadzać ale ja nadrobię godziny na tyle żeby każdemu pasowało z administratorów i graczy. 

Być może jestem ślepy albo pomyliłem osoby ale steama nie widziałem :P No ale jeśli masz ten steam z CS to łap tak :)

+Ogarnięty

+Aktywny

+Przyda się jakaś nowa osoba :)

+mikro

- miał czelność upominać MNIE na serwerze :S :bicz: Tego nie daruje i czekam na przeprosiny -_-:D

Gość Guest

Pomimo Twojej ogromnej aktywności też zmuszony jestem dać nie,również widziałem Twoje "prawdziwe oblicze" jak wyzywałeś,nie potrzebni są nam fałszywi admini,do tego strasznie zacząłeś się obnosić z tym podaniem ciągle pisząc na serwie żeby ludzie się wypowiadali,co według mnie jest dość dziecinnym zachowaniem. Kolejną sprawą jest Twoje "olewanie" tego co do Ciebie wielokrotnie pisaliśmy - czyli żebyś nam nie spamował na U@. Może za jakiś czas jak się ogarniesz zmienię zdanie,ale na dany moment zmuszony jestem dać Ci negatywny głos.

Po pierwsze pisac na u@ kazdemu wolno i to ze sie pytam was cos na u@ nie znaczy ze spamuje tylko oczekuje odpowiedzi od adminow.Widac tu poziom inteligencji jest bardzo zanizony.Po drugie primo nie bede odnosil sie do kakadu i micro bo to jeszcze dzieciaczki ,ktore mysla ze jak maja adma to w rece wladza ;) Widziliscie ze zle sie odnosze do graczy ale jesli do jakiegos gracza pisze "ty ciulku" to zazwyczai do graczy z ,ktorymi zyje w zgodzie.Jesli jednak obrazilem jakiegos gracza to tylko czitera i nie wkrecaj mi ze niby to bylo zachowanie dziecinne bo poprosilem o wypowiedzenie sie w moim podaniu.Rozumiem ze tu admini to przecietny poziom gimbazy ,ale jednak trzeba miec szacunek do drugiej osoby. Nie szanuje CZITEROW.

Ps.Na u@ pozwolil mi pisac Admin Stay i to ze macie bol dupy to najbardziej mnie to dziwi bo nikt mi nie napisal podam przyklad "Kacpros nie spam na u@" raz tylko na say zwrocil mi uwage kakadu ,ale zaraz po tym jak napisalem na u@ ze udalo mi sie pierwszemu zabic go(Wiem to moglo byc dziecinne ale ja bardziej wzial pod zakolegowanie sie z adminem kakadu w sensie rozmową czy pisaniem).Wyszlo jak wyszlo.Nastepnym razem nie miejcie bolu dupy ze waz zabijam z rakietki tak jak dzisiaj ;) To bylo na tyle co chcialem powiedziec.

Pisalem to z telefonu.Nie czepiac sie o znaki interpukcyjne;)

Edit:Mayers nie mialem ciebie na mysli :) Powiem tak lubie ciebie i szanuje jako gracza i admina (skill awp) rozumiem mogles zle to zrozumiec ale chodzilo mi o tych dwoch u gory(dwaj najlepsi kumple zgadali sie na steam zeby dac mi Na nie ) poniewaz uciszylem na grze micro za jego zachowanie.Nie chcialem ciebie obrazic ale poprostu widze ze tu wiekszosc adminow nie skonczyla gimnazjum i zachowuje sie typu "Zabiles mnie" to "Trzeba zemste na tobie zrobic" i drugi przyklad "Powiedziales cos nie tak do mnie" "Poczekaj jak tylko cos bedziesz chcial" wiem bo tak zostalem potraktowany przez kakadu i jego smiesznego kumpla.Najmocniej przepraszam za swoje wyczyny na u@ od teraz nie bede do nikogo pisal bo poprostu nie widze sensu rozmowy z wami i w zaden sposob zakumplowania sie z adminami i graczami.

Obejrzalem załączniki i widzialem te napisy bo siedzialem wczoraj na cs caly dzien.Jesli mialbym nie klamac to nawet nie wiedzialem ze masz admina i myslalem ze jestes poprostu spokojnym graczem(Mavers).Poza tym musze powiedziec ze zglaszalem graczy na forum(shoutbox) i nie jednokrotnie prosilem o admina na serwer.Teraz bede pisal z wybranymi adminami na steam:)

Dziekuje za slowa krytyki teraz wiem ze musze miec sie na bacznosci.

Gość Guest

Fakt wolno każdemu ale zgłaszać skargi/czitujących,a czy pisanie "hahaah xd" "zabilem cie" to nie jest spamowanie na u@? Pisałem na y@@ żebyś nie spamował na u@,jeśli działało HLTV to bądź pewny,iż Ci to udowodnię. A czy cziter to nie gracz? według mnie to jest nadal gracz tylko,że używający nielegalnego wspomagania. Myślę,iż lepszym wyjściem by było nagranie demka i wrzucenie go na forum(ale do tego trzeba trochę zachodu i chęci),niż zwyzywanie go od najgorszych bo czemu to ma służyć? Niczemu oprócz pokazaniu jaki jesteś naprawdę. I nie życzę sobie,żebyś mnie obrażał,i twierdził że jestem jak to ładnie nazwałeś "gimbusem",bo skąd wiesz kim jesteś i na jakiej podstawie śmiesz mnie oceniać,skoro mnie nie znasz? Czy widzisz gdzieś nienawiść w moim poście? Wyraziłem tylko swoje zdanie(tu Cię uświadomię - po to są podania by różne osoby wypowiedziały swoje zdanie czasem dobre czasem nie),i widać jak "dorosły" jesteś i jak dzielnie przyjmujesz słowa krytyki na swój temat. Jeśli w przyszłości zaczniesz pracacować,i Twój szef skrytykuje to co zrobiłeś bo najzwyczajniej w świecie mu się to nie będzie podobało(tak ma takie prawo),to co obrazisz się,powiesz mu co o nim myślisz używając samych"superlatywów" i "zabierzesz zabawki i pójdziesz do innej piaskownicy"?No wybacz,ale skoro Ci Stay Away pozwolił pisać na u@(z resztą przez steam się chyba tez da z tego co mi wiadomo,ale mogę się mylić,gdyż co taka osoba z "gimbazy" o "zaniżonym poziomie inteligencji" może wiedzieć) z nim to proszę bardzo możesz to robić skoro jemu to nie przeszkadzało,ale w tym momencie byli też inni admini, i mi to przeszkadzało i tak - miałem o to "ból dupy" cóż za ładne określenie na poziomie. Czy mówiłem coś jak mnie zabiłeś z rakietki? Jeśli tak to poproszę dowody bo ja sobie takich sytuacji nie przypominam! Z obejrzanych mapek,z tego co udało mi się zauważyć to zwykli gracze lamentują o Twoje rakietki,nikt z adminów nic nie mówi,chyba że było inaczej to z chęcią poczekam na screeny/demka ukazujące dane sytuacje.

Żeby nie było,że jestem niesłowny.

Edit1: Ściągnij sobie demko z dnia 10-03-2016 de_westwood z godziny 19:41 i w 24:27:24 w tym momencie jest na Y@@( Zał nr 1 i 2) napisane,z nie wymienioną personą,do której jest kierowane,ale myślę iż ta osoba powinna wiedzieć. i jeszcze w tym samym demku 24:25:68 podobny tekst (Zał nr 3 i 4). Zresztą załączam link ze screenem. Jeśli coś mi jeszcze wpadnie w oko,to pozwolę sobie edytować ten post i dorzucę tutaj dowody.

Zał nr 1 http://zapodaj.net/5677680b3431d.png.html

Zał nr 2 http://zapodaj.net/2999d2e5eeba4.png.html

Zał nr 3 http://zapodaj.net/56f7567788d2b.png.html

Zał nr 4 http://zapodaj.net/a213707bb7cd7.png.html

Ból dupy o zabijanie z rakiety ? Jedyną osobą, która ma ból dupy jesteś ty, ponieważ teraz tylko szukasz usprawiedliwienia dla swojego dziecinnego spamowania, naśmiewania się na u@ i za wszelką cenę teraz dążysz do tego by pokazać, że te "dzieciaczki" się na ciebie uwzięły i dały Ci na nie w podaniu, bo zabijałeś je z rakiety. Micro to mój kolega z realu i to raczej nie jest twoja sprawa czy my się kumplujemy czy nie. Co do obrażania innych graczy po moim wejściu na serwer jeszcze mi się udało zauważyć jak obrażałes zwykłego gracza, a potem gdy napisałem o kulturze na y@@ nagle się uspokoiłeś.

@

Screena nie zrobiłem, bo wolałem Cię upomnieć ;)

Nie mam teraz dostępu do komputera by poszukać w hltv :/

Pokaz dowody na to jakiego gracza obrazalem :) Dam ci wtedy znac czy to kolega czy obcy którego nie powinienem obrazić :D

Ok.Powiem tak wierze na slowo ze obrazalem jakiegos gracza ,ktorego nie powinienem obrazic :) Z gory przepraszam za zachowanie jesli cie urazilem.Gracza nie wiem jakiego i nie mam jak przeprosic ale jedno moge powiedziec jesli nawet teraz nie dostane adma to postaram sie za 2 tygodnie zlozyc znow :)

Nie bede z toba sie dzieciaku klocil bo wiem ze nie dorastasz mi inteligencja do pięt :) Wole adminowi odpisac niz takiemu jak ty :) Widzialem jak sie zachowujesz na serwerze i poprostu zal mi sie robi jak czytam co piszesz.

Pozatym nie wyzywam sie z kolegami tylko zazwyczaj pisze "ty ciulku jak mogles :D"

Poprostu nie lubie takich jak ty osob nie musze wszystkiego szanowac na ziemi i na forum :) Ty jestes jedyna osoba jaka mi podpadla :) Jesli zaczniesz do mnie sie zwracac z szacunkiem na serwerze jak i na forum to wtedy i ja wyciagne dlon do ciebie :) Lubie zaprzyjazniac sie z innymi.Jesli chcesz to mozna to wyjasnic na jeden sposob na ts.

Teamspeak ip: drakus.eu zapraszam publiczny nr 7 zawsze siedze tam z kolega Pipen Lubie Blanty :) Zapraszam do rozmowy na temat mnie i mojego zachowania.

Szczerze powiedziawszy ciężko mi jest podjąć decyzję. Wymagania spełniasz, czas na serwerze masz bardzo dobry ale kontakt z adminami i niektórymi graczami jest jak widać kiepski. Przerabiałam to niejednokrotnie i wychodziło z tego więcej szkody niż pożytku.

Nie tylko ważne są predyspozycje ale też klimat na serwerze. Prośba ode mnie do Was, dogadajcie się i pokażcie mi, że potraficie się zachować jak dorośli, którymi w większości jesteście. Na chwilę obecną podanie odrzucam i liczę na poprawę z  obydwu stron ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...