HexogeN Napisano 21 Kwietnia 2016 #425032 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Witam , od razu piszę że jeżeli post nie jest w dobrym dziale to proszę o przerzucenie go w odpowiedni dział , otóż grając na waszym serwerze COD 400 przeczytałem że można wypróbować klasę premium , wchodząc na forum zapomniałem Swoich starych passow wiec postanowiłem zalozyc nowe konto , po zalozeniu nowego konta napisałem w dziale " darmowa usługa " po czym czekałem na wiadomość prywatna , gdy chciałem ponownie wejść na forum ukazal Mi się napis " Brak Uprawnien do Wyswietlania Forum " nie wiem o co chodzi ale kompletnie nic nie mogę zrobić . Dodam również ze Mój nick w grze to MeeFiu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 21 Kwietnia 2016 #425050 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Coś mi się wydaje, że chodzi o to ---> http://multi-head.pl/index.php/topic/81112-odbierz-darmową-usługę/page-11i najprawdopodobniej twój post (nr 206). Wyjaśnij tą sprawę z @@Silverka jeśli to twoje konto tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 21 Kwietnia 2016 #425054 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Jest coś takiego jak odzyskanie hasła- kolejne multi - konto. I to nie jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi