Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292604 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nick: HuBe Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem na kilku codach adminem i miałem również swój Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 3 lata z przerwami Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Chciałbym pomoc administracji w jak najlepszym rozwoju serwera, i tez w tępieniu botów które występują bardzo często na tym serwerze. Mam kilka dobrych pomysłów które można by dodać do serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4h Kontakt: gg/forum/cs Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/HuBe/80.72.40.110:27027/ _______________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292622 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jestem na Nie. Powody: -GameTracker, Zobacz ile przegrałeś minut w tygodniu... -Nie znam Cie jak pewnie i reszta ekipy nowej, Masz 5000 minut przegrane ale nie widzę byś wgl uczęszczał na serwerze, Nwm czy wziąłeś komuś konto czy coś ale nie widzę tego póki co. -Jeśli masz pomysły to możesz je składać nie mając admina, możesz pokazać się z dobrej strony, pomagać, udzielać się i poznać przede wszystkim aktualną ekipę -Konto pod Podanie... Zmień się i pokaż na co Cię stać, W podaniu mogłeś napisać ,że masz głowę pełną pomysłów ale to mogą być tylko puste słowa Pokaż na co Cie stać. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292630 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jestem na Nie powody podano wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292638 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jestem na NIE - < 7h w tydzien - Nigdy cię nie widziałem na serwerze - według mnie to podszywka - konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 20 Marca 2015 #292643 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Na NIE powody: -godziny -nie zabardzo znam nie udzielasz sie nigdzie ani na forum ani na serwerze -konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292644 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Zaciekawiła mnie pozycja w gametracker i prosze: http://multi-head.pl/topic/41356-hube/#entry223117 Gościu się podszywa. Oczywiście nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Marca 2015 #292651 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Konto pod podanie + twój gt mówi wszystko. Popraw aktywność i spróbuj ponownie za 14 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi