Malu Napisano 20 Marca 2015 #292543 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 @Kristo [P] Ile masz lat ? [O] Gorąca osiemnastka ze mnie [P] Ile już ćwiczysz MMA ? [O] A będzie z pół roku, dokładnie nie wiem ale przeróżne sporty uprawiam od zawsze więc amatorem nie jestem [P] Jak tam z Anią? [O] Wyśmienicie, cudownie, wspaniale ;p [P] Kiedy urodzinki ? [O] 4 stycznia, chciałem pierwszego stycznia ale mama się nie zgodziła ;x [P] Będziesz na zlocie ? [O] A czy zlot odbyłby się beze mnie? Pewnie, że będę @Wandi [P] Czy biłbys sie ze mną w kolczatej klatce na poduszki a gdybyś mnie uderzył to bym zmarł ? [O] Nawet gdyby nie było klatki i poduszek to po jednym ciosie byś zmarł więc lepiej nie. [P] Jak trafiłeś na MH ? [O] Przypadkiem, nie wiedziałem nawet co to jb ale zostałem tutaj na dłużej i jeszcze nigdzie się nie wybieram. [P] Marzy Ci sie awans ? [O] Marze o dużym domu z ukochaną, awans to więcej obowiązków i bezwartościowy kolor na forum, jak można marzyć o mniejszej ilości czasu? [P] Jakie masz o mnie zdanie ? [O] W porządku ziomalek z JB, pracowity [P] Kogo bys wyebał z MH ? [O] Gdybym miał podstawy i chęci to takiej osoby już dawno by nie było [P] Fajnie było na IEM'ie ? [O] Kolejki, kolejki i jeszcze raz kolejki. Ale poza tym to zajebiście [P] Mam raka Ty jestes jedynym dawcą ,odfasz jakis organ ? [O] Pod warunkiem, że nie masz raka siusiaka, go nikomu nie oddam. @@@@@@@@@@@@@ [P] Chcesz anala za pół darmo ? [O] Nieee, nie bawię się w gejoze, z tym do @Trik3r @knoppcio [P] Dlaczego żujesz chusteczki, to Twój nawyk? [O] Nie lubię ich żuć ale fajnie się nimi rzuca i dobrze przyklejają się do karków widzów [P] Plany na wakacje ? [O] Praca aby zarobić na ważne wyjazdy [P] Jaką chcesz mieć wagę ? [O] Taką ale nie stać mnie chyba [P] Wystartujesz w castingu do Warsaw Shore 4 ? [O] Jeśli przyjmą Cie do programu Rolnik szuka żony @SzamaNeq [P] Jak masz na imię? [O] Robercik [P] Jakiej muzyki słuchasz [O] Od 10 lat słucham Eminema [P] Masz dziewczynę, a jeśli tak to ktoś z naszej sieci? [O] Mam, tak z naszej sieci [P] Byłeś na IEM'ie? [O] A byłem, super wydarzenie nie licząc zbyt dużej ilości ludzi na tym evencie 'EnZo [P] Skad wiesz jakiej długości jest członek Trik3r'a? [O] Robił kiedyś transmisje na ShowUp i z ciekawości zobaczyłem jak trzymał te fistaszki [P] Nic nie mówiłeś, że grałeś w filmie z Angelin'ą Jolie [O] Bo nie pytałeś ziom Spoiler [P] Masz mniejszego bicka od CruzeN'a [O] Nie wątpie, Cruzen byk ;d ale ja też potrafię przypier***ić [P] A co jeżeli ty będziesz miał rudego syna? [O] Nic takiego, kupię porządną maszynkę i będę miał łysego syna a nie rudego [P] Albo gorzej. Rudego murzynka bejbi [O] Będzie grał w kosza i zarabiał na rodziców [P] Ile zarobiłeś w "Turyście"? [O] Nie rozumiem [P] Pijesz? [O] A czasami jakieś piwko strzelę, może dwa, góra 8 [P] Typowy Dres? [O] Masz jakiś problem?! Niee, po prostu jestem agresywny i noszę wygodne dresiki oraz mam krótkie włosy, nie jestem typowym dresem;d @bydlak [P] Dlaczego tak bardzo mnie uwielbiasz? [O] Bo jesteś super gościem ;p [P] Jak długo planujesz zostać na sieci? [O] Aż mi żona zabroni ;d [P] Grałeś kiedyś w cs'a na wspomagaczach ? [O] Tak, niszczyliśmy z ekipą wrogie nam sieci, ma MG nigdy nie grałem [P] Jak tak to na jakich? [O] CD hack bo inne mi nie działają @Ganja Mafia1992 [P] Jak żyje ci się z Anią? [O] Wspaniale, nie zamieniłbym jej na żadną inną [P] Długo już jesteście ze sobą? [O] Prawie 2 miesiące ;p [P] Kto jest twoim największym idolem na MH? [O] Nie ma takiej osoby, są takie które podziwiam za charakter, wytrzymałość, pracowitość i jest to nasz rencista oraz parę innych [P] Ile planujecie mieć dzieci z Anią? [O] Co najmniej dwójeczkę ;D [P] A wieć trzy ulubione osoby na forum? [O] Wolę nie bo pozostałe osoby mnie zabiją, lubię każdego kto mnie lubi, nie mówię tu o podlizywaniu się [P] Co o mnie sądzisz hue hue [O] A bot z Ciebie bez skilla, pograj ze mną i może coś załapiesz [P] Blondynki czy Brunetki a moze Rude? [O] To zupełnie bez różnicy ale kocham brunetkę ;p [P] Ile bierzesz na klate :3? [O] Oj dawno nie byłem na siłowni, zajmuje się sportami walki a tam trening wygląda inaczej niż na siłowni, ciężej Olo.! [P] Jak trafiłeś na to forum? [O] Wasz s@ zrobił konto pod podanie a Nasz h@ je przyjął [P] Ile lat ćwiczysz? [O] Ogólnie 11 ^^ [P] Solówka? 8) [O] Życie Ci nie miłe przyjacielu? [P] Czy masz niekiedy dość pucujących Ci tyłek? [O] Od zawsze mnie to irytowało ;p [P] czy to Ty pisałeś tekst "Ballady o modelkach", Popka? [O] Głupie pytanie, na początku to ja miałem nawet to śpiewać ale pozwoliłem Popkowi się wykazać, niech się cieszy [P] Potrafisz zrobić salto ręką, inaczej zwane: węgorzem? [O] Nakur*am węgorza, nanananana [P] Jaki kolor by mi pasował?! [O] dzejki [member=Snoppy ] [P] Nominujesz Kristo ? [O] Pilnuje świętej zasady "Nie nominować Kristo" [P] Jak Ci idzie w szkole ? [O] Jak się wybiorę to czasem wpadnie pozytywna ocena [P] Dlaczego uciekasz ze szkoły ? ;D [O] Strasznie męczy siedzenie w niej a jestem małym leniuszkiem ;d [P] Planujesz coś zrobić wielkiego na sieci ? [O] Wydaje mi się, że nie warto się wychylać przed szereg, wspólną pracą osiągniemy sukces [P] Pozdrowisz mnie ? [O] Pewnie, gorąco Cie pozdrawiam Miki ;D Seria #2 [P] Przyjedziesz do mnie ? [O] Jak już to przylecę, troche daleko aby jechać ;p [P] Dlaczego tak lamisz w csa ? [O] Nie jestem egoistą i daję innym nabić statystyki [P] Ile jesteś z Anią ? [Jeżeli to nie tajemnica] [O] Prawie 2 miesiące ;p [P] Dlaczego MH ? [O] Świetny klimat, super ludzie, super serwery, choćby sieć upadała to nie przejdę na inną [P] Kiedy urodzinki ? [O] 4 stycznia ;p [P] Wiesz, że każdy Cię lubi ? [O] Wiem, że dużo osób mnie nie lubi za to, że jestem prawdziwy ;p [P] Kochasz aquax?? [O] Na zlocie mogłem to okazywać ale kochać to zbyt mocne słowo, bardzo go lubię i szanuję, nie muszę mu się podlizywać aby to odwzajemnił [P] Dlaczego zrezygnowałeś z opiekuna JB ? [O] Był to błąd którego żałuje bo straciłem sporo zaufania, rezygnowałem wtedy ze wszystkich rang [P] Napiszesz do mnie list ? [O] Adres na pw ;D [P] Do jakich czasów byś wrócił, jeżeli miałbyś możliwość przeniesienia się do przeszłości? [O] Żyje teraźniejszością i nie mam do czego wracać ;p [P] Lubisz piłke nożną ? [O] Jak większość chłopaków ;p Często gram i oglądam meczyki ;p @nynek [P] Gdzie jest Nemo? [O] Na DVD [P] Co powie ryba? [O] Coś czego nie wymówisz [P] O czym myślałby stół, gdyby myślał? [O] Że rusza się jak drewno [P] Ania czy ja? [O] Pewnie, że Ania ;p [P] Tęsknisz za mną? [O] Bardzo, brakuje nam Cie [P] Ania pociesza Cię, że małe jest piękne? [O] Ej ej ej, a skąd Ty możesz wiedzieć, że małe? ;D Zboczuch ;p [P] 2cm to dla niej mało czy dużo? [O] Z tym pytankiem nie do mnie ;d [P] Pożyczysz mi trochę żetonów na ShowUp.tv? [O] Dam Ci pasy na pw i masz do wykorzystania jeszcze 5k żetonów, oszczędzaj ręce [P] Dlaczego Górnik Zabrze ostatnio gra tak słabo? [O] A nie wiem sam, przytłacza ich brak wypłat i niegotowy stadion, który powinien być 3 lata temu skończony [P] Kiedy odejdziesz z Multi-Gówno.pl? [O] Jak zniszczę albo znajdę sposób aby sprzedać wszystko ^^ [P] Dlaczego pozwoliłeś, żeby Filip odszedł? [O] Nie chciałem aby Tezik odchodził ale były to sprawy prywatne i brak czasu więc nie wolno mi go zatrzymywać, brakuje mi go [P] Real Madryt czy Fc Barcelona? [O] [P] Kto jest najlepszym graczem CS 1.6? [O] Z pewnością nie Ty klopsiku ;p [P] Dlaczego uważasz, że ja jestem najlepszym graczem CS 1.6? [O] Myliłem się, jednak to nie Ty ;x [P] Chcesz mój autograf? [O] Tylko jeśli podpiszesz się na klacie [P] Kiedy razem coś zjemy? [O] A Ty jak zawsze o jedzeniu! Zapytaj kiedy poćwiczymy to odpowiem ;d [P] Kiedy razem się czegoś napijemy? [O] Zapraszam na zlot ;p [P] Dlaczego Strajk jest gruby? [O] Poszedł w Twoje ślady, nie śmiej się z niego [P] Kiedy wrzucisz wspólne zdjęcie z Anią? [O] Na forum panuje cenzura i nie wolno mi [P] Ty też lubisz białą czekoladę? [O] Nie jem czekolady ;p [P] Kiedy sparing ze mną? [O] Tobie też życie nie miłe? [P] To prawda, że nie nominujesz Kristo? [O] Są pewne zasady i nie wolno mi [P] Lubisz mnie? [O] Pewnie chudini @555_dni [P] Dlaczego poszedłeś w moje ślady i zacząłeś grać na krótkofalówce w cs'a? [O] Od zawsze kręciła mnie historia i jestem dumny z grania na przedwojennym komputerze, mogę wymienić się z kimś na nowy z dopłatą z jego strony [P] Co byś zmienił/poprawił/ulepszył na sieci? [O] Stanowczo współpracę, jest to klucz do sukcesu. Gdy będziemy zgrani i przestaniemy nagadywać na siebie za plecami a zaczniemy sumiennie pracować to multi-gunwo zacznie panować w EU [P] Jak wygląda wasza współpraca (wyższej administracji)? [O] Tutaj sprawa jest dość dziwna, są pewne grupy w których nie każdy między sobą się dogaduje, musimy to zmienić a wszystko zacznie śmigać @Procentowy [P] Myślałeś kiedyś zakończyć "karierę" w CS'a i cały swój wolny czas przeznaczyć tylko i wyłącznie dla forum? [O] Coś Ty, zanudziłbym się na śmierć;p Lubię czasem pyknąć jakiegoś bana [P] Czy twoim zdaniem zasługuję na to by nosić rangę Super Moderatora? [O] Jesteś w tym niezastąpiony [P] Jak oceniasz moją prace jako Super Moderator? [O] Bardzo dobrze Ci idzie, nie widzę innej osoby która byłaby w stanie Cie zastąpić [P] W życiu codziennym poznając nowych ludzi, na co najczęściej zwracasz uwagę? [O] Nie poznaję nowych ludzi, mam swoich kumpli, dziewczynę i więcej do szczęścia nie potrzebuje [P] Jak często myślisz o tym co było kiedyś? Chciałbyś powtórzyć jakąś sytuację z przed lat? [O] Lubię wspominać niektóre wydarzenia sportowe z przed lat, chciałbym odnieść większe sukcesy [P] Zbiłeś kiedyś kogoś na ulicy? Jeżeli tak to opowiedz co nie co. [O] A bo to raz? Uzasadniona sytuacja w której mogłem użyć siły to jakiś koleś na głos krzyknął coś o mojej mamie, przeszedłem przez drogę, zrobiłem to co trzeba i poszedłem w swoją stronę, nic nadzwyczajnego [P] Jak często chodzisz na dyskoteki? [O] Dosłownie nigdy [P] Dużo pijesz alkoholu? [O] Od czasu do czasu kilka piwek, wódkę praktycznie nigdy [P] Uwierzyłeś w informację o tym, że "Putin" nie żyje? [O] Raczej nie, wszystko to prowokacje, Jeb** Rosję [P] Co chciałbyś robić za 10 lat? [O] Spokojnie żyć z ukochaną w własnym domu [P] Gdybyś wygrał w Lotto, przeznaczyłbyś pewną ilość pieniędzy na cele charytatywne? [O] Oczywiście, że tak. Lubię pomagać [P] Używasz aplikacji Snapchat? [O] Słyszałem o tym ale nie jestem fotogeniczny [P] Spełniło się jakieś twoje marzenie z dzieciństwa? [O] Hmm powoli się spełniają marzenia i myślę, że jestem na dobrym kierunku aby tego dokonać [P] Prowadziłeś kiedyś pamiętnik? [O] Jak miałem kilka lat i uczyłem się pisać, był taki słit z Kubusia Puchatka [P] Czemu kiedyś myślałeś, że mam 25 lat? [O] A ktoś puścił plotkę a wiesz jaki jestem łatwowierny [P] Jak długo chcesz jeszcze zostać na Multi-head'zie? [O] Gdy zacznie mi to przeszkadzać w życiu prywatnym to się wycofam @Xeonixx [P] Jak osiągnąłeś, to kim jesteś ? [O] A kim takim jestem? ;p Jeśli chodzi o rangi to tylko kolory, są aby pomagać i być w stanie działać. Każdy jest równy i nie widzę wywyższania się [P] Gdzie nauczyłeś się tego wszystkiego z forum, serwerami i td. ? [O] Właśnie u nas na sieci miałem pierwszego i ostatniego admina. Jeśli nie będę adminował tutaj to już nigdzie. I jeszcze wiele przede mną co do umiejętności ;p [P] Ile miałeś lat jak dołączyłeś do sieci ? [P] 15 z tego co pamiętam, wiem że długo grałem zanim założyłem konto [P] Jak długo już tutaj jestes? [O] Oficjalnie półtora roku, nieoficjalnie prawie 3 @Danke:* [P] Dlaczego mówią na Ciebie Malutki? [O] A po zlocie jakoś tak się przyjęło ;p [P] Blondynka czy brunetka? (dlaczego)? [O] Nie widzę różnicy ale raczej brunetka ;p [P] A długowłosa czy krótkowłosa? (dlaczego)? [O] Jeśli włosy są dłuższe niż za koniec głowy to zalicza się długowłosa, takie wolę [P] Jakie masz pasje? [O] Sport, wysiłek, aktywność ;p [P] Y... Mleko? (moje ulubione pytanie ). [O] Budyń [P] Lubisz swoje bicepsiki? [O] Kocham moje bicki bardziej niż kobiece cycki [P] Napisz 5 cech swojego charakteru (pozytywnych). [O] Szczery, wierny, zaangażowany, sumienny, odpowiedzialny @NumberOne [P] Czy MH wbiło się jako rutyna w twoje życie, czy to takie hobby? [O] Stanowczo rutyna, troche to męczy ale daję rade [P] Ile osób z sieci, których już z nami nie ma, zostało Ci w pamięci? Dokładnie kto i dlaczego [O] Morderca bo miał dobre haxy, Old bo fajnie śpiewał po góralsku i parę innych osób, szkoda pisać [P] Miałeś kiedyś takie uczucie zmęczenia, a może nawet zdesperowania, że miałeś ochotę wejść, napisać rezygnację i iść w cholerę? [O] Pisałem 2 rezygnacje i 2 razy wróciłem ;D Często tak mam [P] Najśmieszniejsze wspomnienie z Gimbazy? [O] Sporo tego, wiadomo jak to bywa w gimbazie. Ale utkwiło mi w pamięci gdy ziomek nasikał do butelki z napojem a inny się napił i skapnął dopiero po pół minuty gdy każdy był czerwony z łzami w oczach aby nie wybuchnąć śmiechem ^^ [P] Zaciągnąłeś kogoś w nasz szeregi? [O] Graczy kilku zgarnąłem ale nie chce nikogo ze znajomych jako admina, chciałby faworyzacje [P] Jak udało Ci się zerwać z nałogiem? [O] Wyrzuciłem pojarke i nie paliłem aż do dziś, szkoda zdrowia na fajeczki. Pomogły mi jakieś tabletki ale to silna wola jest najważniejsza [P] Traktujesz nas jak swoją prawie rodzinkę, albo przyjaciół? [O] Oczywiście, że tak. Spędzam z Wami kilka godzin dziennie i dobrze się czuje w tym gronie. Nie potrafiłbym tak po prostu odejść [P] W ile najszybciej znokautowałeś przeciwnika? [O] Było to latające kolano opisane przy pytaniu Procenta, może 3 sekundy walki zanim koleś sam się przewrócił [P] Wyskoczymy może na jakieś piwko? [O] No coś Ty... Jak piwko to liczba mnoga w liczbie 8+ [P] Na zlocie, poza jednym elementem docelowym, znajdziesz czas dla osobników drugorzędnych? [O] Oczywiście, że tak ;p Będzie sporo zabawy ;d [P] Czy masz jakieś typy do ewentualnych awansów w przyszłości? - jeśli tak podaj rangi po awansie, bez nicków. [O] Dobrze jest tak jak jest. Może Kristo awansuje na s@, przynajmniej tak słyszałem od czerwonych [P] Pamiętasz o świętej zasadzie Q&A - nie nominować Kristo? [O] A kto nominuje zostanie wykastrowany! Pamiętam [P] Od jakiego czasu trenujesz? Czy trudno utrzymać Ci formę i efekty treningów? [O] No gdy kilka dni nie poćwiczę to są spadki, ciężko ciężko ale staram się ;p Trenuje od zawsze, sport to część mnie [P] Wybaczysz mi, że tak mało? [O] Daj spokój, już palce mnie bolą. Dzięki, że tak mało ;p @Trik3r [P] Widzimy się na zlocie? [O] Jeśli wpadniesz to pewnie [P] Czy to prawda, że golisz nogi? [O] Coś Ty, są owłosione jak u niedźwiedzia [P] Wybaczysz mi kiedyś za to, że na każdym treningu spuszczam Ci wpierdziel? :spiteful: [O] Po liściu ziomuś zastanawiałbyś się którego zęba wypluć najpierw, pomyliłeś role ;D [P] Kiedy do mnie wpadasz razem z Anią? [O] Dawaj na zlocik bro [P] Czy to prawda, że za każdym razem gdy wchodzisz na ts'a modlisz się, żeby mnie tam nie było? :air_kiss: [O] Modle się abyś tam był, kogoś muszę tyrać a nie chce niewinnych ofiar [P] Dlaczego zagryzasz wargi gdy tylko usłyszysz mój głos albo spojrzysz na moje zdjęcie? [O] Jesteś taki gorący [P] Napisz najlepszego suchara jakiego znasz. [O] Oj nie znam sucharów ale hmm: Po co idzie dresiarz do lasu? Po(ziomki) ^^ [P] Nie wstydzisz się, że wzór 1cm*1cm? określa długość twojego przyrodzenia? [O] Mały ale wariat, jak Ci wykiełkuje to zrozumiesz [P] Żałujesz bądź żałowałeś kiedyś tego, że się poznaliśmy? [O] Coś Ty [P] Na dobre czy na złe jesteś moim bro? 8) [O] Pewnie ziom, tylko mnie nie wyzywaj ;/ [P] Tyle Ci starczy? [O] Ujdzie [P] Wiem, że tak. [O] Ja też Paluszki już drętwe od pisania, mózg wyczerpany ale na koniec dopiszę, że nominuję sobie osobę która dzielnie walczy z nadwagą czyli @FiGhT3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 20 Marca 2015 #292553 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 pozywtynie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 20 Marca 2015 #292557 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 @Danke:* [P] Y... Mleko? (moje ulubione pytanie ). [O] Budyń [P] Lubisz swoje bicepsiki? [O] Kocham moje bicki bardziej niż kobiece cycki HAAAAAAAAHAHAHAHA, dobre @Malu . Ogólnie to zarąbiście wyszedł całokształt, plusik :good: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 20 Marca 2015 #292575 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 :good: @Malu dobre odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 20 Marca 2015 #292592 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 mi czarny kolor!? juz po tobie :vava: :zdziwko: + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292607 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Bardzo fajne odpowiedzi, dobra robota @Malu :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 20 Marca 2015 #292620 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Podobają mi się twoje odp Adres później wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 21 Marca 2015 #292748 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 fajnie te odpowiedzi się czytało. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 21 Marca 2015 #292916 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Odpowiedzi fajne jak i bardzo ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Marca 2015 #293028 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Superancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Marca 2015 #293037 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Bardzo dobre odpowiedzi Szczególnie niektóre :spiteful: + Bro. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 21 Marca 2015 #293058 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Zarąbiste uśmiałem sie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 21 Marca 2015 #293094 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Odpowiedzi przednie powiem Się uśmiałem Poleciał + :spiteful: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Marca 2015 #293310 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi