Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292536 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Tacha$ to jest mój nick na którym zawsze gram, a ban jest na nicku 'FubuXmetin : D' Godzina, data zdarzenia: Ciężko określić, stało to się mniej więcej miesiąc temu. W konsoli nie pokazuje daty ani godziny bana. Mapa: Również ciężkie do określenia, bo nie dostałem bana podczas gry, "ktoś" go za mnie dostał, nie wiem za bardzo w jaki sposób. STEAM_ID / IP: STEAM_2 : 0 : 1813334567/ 77.45.58.255 Uzasadnienie: Czitowanie Proszę o odwołanie bana, mam bana na wiele serwerach na nick'ach na których nigdy nie grałem. Napisałem odwołanie tylko na tym forum, ponieważ podoba mi się ten serwer oraz gram tam z moim kolegą. Podoba mi się także szybka reakcja adminów na tym serwerze, gdy pojawiał się jakiś "cziter" z wh czy innym gównem, szybko z tamtąd wylatywał ^^. Co tu więcej pisać, mam nadzieję, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Pozdrawiam Tachas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292545 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Zresetuj router, powinno to zmienić twoje ip i będziesz mógł normalnie grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292549 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Zresetuj router, powinno to zmienić twoje ip i będziesz mógł normalnie grać. Niestety nie raz resetowałem router ze względu na brak połączenia i niczego to nie zmieniło w związku z moim banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292551 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Musisz zmienić swoje ip, w przeciwnym razie będziesz musiał zrobić 100 reklam sieci. Spróbuj zrobić reinstala csa, przy czym usunąć wszystkie jego pliki a jeśli to nie pomoże to zadzwoń do operatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Marca 2015 #292571 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kolega wszystko wyjaśnił co masz zrobić jeżeli chcesz grać. Tyle w temacie. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Marca 2015 #292572 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi