Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292491 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nick: nip[E]r. Wiek: 14 no wiem ze nie mam 16 przeprasza. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem i mam bardzo duże DOŚWIADCZENIE !! Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8. Staż w CS-sie: w Counter-Strike gram z 6lat na cod-mod 3lata. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Zazwyczaj nie ma adminów na serwerze gracze łamią regulamin.I bardzo chce pomóc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: z 3-4 do 5 godz. Kontakt: 52735959 GG. Bardzo lubię wasz serwer.Wiec dlatego chce pomóc. I jeszcze miło by mi było jak byście mnie przyjeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 20 Marca 2015 #292582 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jestem na nie, 14 lat to naprawde za malo. a po 2 - podania na admina sie zapamietuje ze wzgledu na tresc a nie wielkosc liter. /bardzo duze doswiadczenie? ciekawi mnie to - na jakiej sieci daja admina dzieciakom ponizej 14 roku zycia? czuje klamstwo i scieme. // na forum 1 post - i jeszcze to podanie wisi? od razu do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292597 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 A GameTracker? - Konto pod podanie - Wiek +Często widze na serwie +Ostatnio zmniejszyło sie grono adminów +Amx Lesto też nie ma 16 a jakoś jest adminem, a był bez doświadczenia a tutaj ten chłopak ma doświadczenie dlatego jestem za daniem mu szansy. Na tak. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 20 Marca 2015 #292624 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jestem na Tak. +Widuję Cię na serwerze + Amx Wiek nie ma znaczenia . Ja dostałem Admina w wieku 14 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292711 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 nie no nie róbmy hecy. To podanie powinno być od razu przeniesione do kosza. Bądźmy poważni, zero szacunku(nie zastosowanie się do wymagań) To, że nie ma adminów ciągle tzn. że mają prace, uczelnie i inne obowiązki ale znajdują też czas na rozrywke i pełnią swoją funkcje sumiennie. Dla mnie nie masz podstaw do składania podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 21 Marca 2015 #292726 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Obawiam się, że za młody jak na admina. Niestety w tym wieku władza często uderza do głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Marca 2015 #292744 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Ja chciałbym wam powiedzieć,że mam duże doświadczenie.A jak Keep calm and Follow me zapytał się mnie na jakiej sieci to ja ci mówię Cs-FragMania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 21 Marca 2015 #292747 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Reklama we własnym podaniu. Z tego powodu na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 21 Marca 2015 #292750 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi