Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> HaZarD.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina: 20.03.2015 - 10:27:05.

Nick admina/gracza, który zawinił: HaZarD.

Dowody: AmxBans.

Świadkowie: Lama bodajże był na serwerze.

Uzasadnienie: Osoba która dostaje admina na serwerze, powinna znać regulamin serwera, jak widać szanowny HaZarD, tego się nie przystosował, w regulaminie jest pkt. "1. Na serwerze można sporadycznie przeklinać, lecz nie wolno obrażać innych graczy."  - Tak więc, nie wiem dlaczego gdy napisałem " Nie bądź cipa, nie kupuj " zostałem zbanowany za kulturę, po części napisałem to specjalnie, chciałem zobaczyć jak się Lama zachowa, ale on zareagował normalnie bez spiny, ale za to HaZarD koleżka nie zna regulaminu serwera. :)

Gość Guest

Nie obchodzi mnie na ile dostałem bana, dowody? AmxBans i mój ban wystarczy chyba, a jak chcesz dowody co było pisane to sprawdź sobie logi, nie zna regulaminu to powinien nie być na tym stanowisku, 14 lat, nic dziwnego w sumie. 

Czekałem na to, ta skarga to kpina ale skoro juz napisana to wolno mi sie wypowiedziec nie?

Po 1.To jest ban na 5 min 

Po 2.Chyba tu widac jak używasz wyrazów ''niestosownych'' : http://scr.hu/35k6/5yrea

Po 3.Z tego co wiem admini nie musza sie tłumaczyc z banów do 30 min, pozdro.

@Edit

Nie będe nabijał postów tylko juz tu wyjaśnie, co ty masz do mnie jakis problem od kąd wbiłes na serwer odrazu masz do mnie jakieś spiny kozaczysz jak byś był niewiadomo kim może troche szacunku, pozatym z tym ''szczylem'' to zwolnij.A ban juz minął.

Gość Guest

To człowieku nie jest obraza, wiesz co to jest sarkazm szczylu? 

" Nie bądź cipa, nie kupuj " 

Napisane w sensie, ze jak by kupił, to by mogła być to obraza, tak to rozumiem więc mi nie gadaj typie kiedy obrażam a kiedy nie, bo wiem co piszę.

Nie pozdrawiam.

Elo :) 

Admina jak gracza proszę o wyluzowanie. Hazard, ban lekko mówiąc zbyt szybko nadany, wystarczyłoby upomnienie. Wiadroholik mógłbyś nie prowokować, to męczące i po czasie ban za prowokacje może sięgać kilku h. Zamykam i jeszcze raz proszę o wyluzowanie. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...