Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Banowanie graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Proponuje wprowadzić jakiś ogaranięcie w tych sprawach.

Wchodzi admin strzela 5x SS. i po sprawie.  < Zalosne...

Ilu z tych ss sie potwierdza? Bardzo malo...

Szczegolnie jest to denerwujace jak strzelaja dla graczy steam po 4-5k godzin przegranych...

Ludzie opamietajcie sie. Od czego jest demko?

Rozumiem graczy non-steam mozna sie bawic w SS.

Z pozdrowieniami dla ogarnietych :)

Napisano

Rozumiem jak byś wstawił te ssy, złapał cie admin na haxach ( wielce steamowiec z tysiącami godzin przegranych ) i teraz zaczynasz płacz na forum. Nie moja wina ze masz burdel w folderze z cs'em i nie usuwasz ss'ów wrzucił byś je i max 10 min masz ub ?

Nie obchodzi mnie to ile masz steama i czy wgl go masz obchodzi mnie to jak grasz, miałeś dobre info ale nie bylem do końca pewny wiec zrobiłem ss'y.

Zapewne jak bym nagrał demko i dał bana bez ss'ów to przyleciał byś tutaj "Admin banuje za wh, a nawet ss'ów mi nie zrobił "

Skoro jesteś taki "Ogarnięty" to znajdź ss'y które ci zrobiłem ( data modyfikacji 20.03.2015 godz 00:16 ) i wrzuć je na forum

I masz racje rzadko kiedy ktoś wrzuca ss'y na którym widać wh, większość kombinuje tak jak ty :)

Napisano

Admin zawsze ma prawo do zrobienia ss'ów gdy tylko dany gracz wyda mu się podejrzany. Tym którym ss'y zrobiono wstawiają bez najmniejszego problemu, dlaczego? Bo grają czysto i nie mają nic sobie do zarzucenia, niestety są też tacy którzy piszą tematy bo coś kręcą. Zrobiono Ci ss'y? Masz odpowiedni dział, masz poradnik który pomoże Ci w szukaniu tych ss'ów, grasz czysto? To wstawiasz ss'y.

Tyle w temacie.

/cl

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...