Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292299 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum;5 Razy dziennie- Minimum 16 lat;18 - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;40H - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;tak - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;wiem - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;tak jasne - Minimum 20h przegrane na serwerze;40H - Obowiązkowo aktywne konto steam;Tak - Posiadanie mikrofonu;Tak Nick:Adamek1234 Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):10-10Znajomość AMXX (W skali 1-10):9-10Staż w CS-sie;7lataSteam / NonSteam :|Steam -Dlaczego Ty:Bo wiem rze so aimy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2H do 4 H Kontakt:GG53371165 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292300 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Masz nick Adam1234? Miałeś WH + AIM SS'y dostałeś ode Mnie, Wbijałeś za każdym razem na serwer, Dałem Ci Aktywnego i Lama mi pomagał, potem HazarD dał Ci bana na CFG, Więc zakończyłeś grę na tej sieci... Chyba ,że 100 reklam wykonasz Dostałeś z 10 Banów za aktywnego, Teraz to tylko własno-ręcznie robione reklamy po forach Przykro Mi, Wszedłeś na serwer na aktywnym... Miałeś cheaty, Naucz się grać bez nich. Więc nawet się nie wysilaj. Dowód: http://www77.zippyshare.com/v/SUQbERJ5/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Marca 2015 #292302 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi