Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Lista Adminów na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Jestem powiedzmy jeszcze nowy na tym serwerze i nie raz zastanawiam się czy jest jakiś admin na serwerze czy nie bo np widzimy "czitera" myślę że nikt nowy nie ogarnie kto tu jest Adminem a kto nie tymbardziej gdy gracz nie posiada platformy Steam , ja gdy mam Steam zawszę moge zgadywać czy jest jakiś Admin czy nie ponieważ widzę kto z grajacych obecnie gra na Steamie lecz to jest takie strzelanie ślepakami ... Więc przechodząc do sedna :

Pomysłem (nie autorsko moim ponieważ zgapiam go z innej serwerowni na której grałem gdzie byłem sam Adminem) jest to aby utworzyć na forum np w dziale Podanie o admina , przypięty post z rozpiską wszystkich aktualnych Adminów . Lub opcjonajlnie jeśli by się chciało pokopać dalej dodać komendę po wspisaniu której w grze ukazywała by się tak owa lista .

Co wy na to ?

Napisano

Jeśli chodzi o odszukiwanie adminów to można zjechać na dół do spisu rang, kliknąć w rangę admin serwera cs, wybrać wtedy COD 400lvl i otwiera nam się lista ze wszystkimi osobami z tą rangą. Chociaż twoja propozycja głupia nie jest, przynajmniej moim zdaniem.

Co do komendy na serwerze raczej odpada, bo to troszkę ułatwia działanie cheaterom, ucieczkę przed adminem itp.

Gość Guest
Napisano

No w sumie masz rację , nie pomyslałem o tym że wejdzie sobie cheater wpisze np "/admins" zobaczy pomyśli sobie "aha ten i ten admin jest to offam aima"

No ale ten pomysł z listą to wielkie ułatwienie dla graczy a wydaje mi się że to jest 15min roboty.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...