Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292232 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Witam , na początku grałem na tym serwie Amadeuszem wysztko było ładnie pięknie , potem zakupiłem klasę premium a mianowicie kapitana . Na począku rundy wpisuję komendę "/rankstats" patrze mam np 100 zabić 90 dedów ... dobiega koniec mapy mojej statystyki 30/15 (zabicia/zgony) (przykładowe statyski) Początek kolejnej mapki ponownie wpisuję "/rankstats" ale zobaczyć moje postępy a tu ku mojemu zdziwieniu 113 zabić 105 dedów . Moje zginięcia się zgadzają a co z zabójstwami ? grając Amadamkiem wszystko wydawało się być dobrze chodz nie jestem pewiem bo nie sprawdzalem wtedy tak co rundę i wgl . Wiec pytanie gdzie mi znikają moje kille? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Marca 2015 Premium VIP #292256 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Aktualnie z rankiem są pewne problemy które staramy się rozwiązać jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292264 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Przed chwilą kopałem o tym w różnych tematach na forum Cod 400lvl i gdzieś widziałem że ktoś pisałem iż zabicia z awp się nie liczą do rankingu , jeśli to prawda no to już wiem w czym tkwi problem ale dla mnie to byłaby mała niedorzecznośc bo po co mi w takim razie Awp 1/1 skoro nie liczy mi fragów z tego =.= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Marca 2015 Premium VIP #292266 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Rank już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Maja 2015 Premium VIP #292267 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi