Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292230 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Nick: Hiperoo Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): ~1 Rok w tym 0,5 roku jako UBS. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Ponad 5 lat Na NS oraz STEAM... 3000h w 1.6. 1000 w CS GO Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Myślę ze bardzo dobrze sobie poradzę z tym zadaniem. Często się spotykam z ogromnym chamstwem na serwerze a akurat wtedy nie ma żadnego admina żeby to w jaki kolwiek sposób ogarnąć. Masę bezsensowych Vot'ów które utrudniają gre. Masa wulgaryzmów i wyzwisk. Lubie jak na serwerze panuje "KULTURA" i porządek. Postaram się wnieść coś dobrego dla tej serwerowni. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Minimum 2-3 godziny:-) (Tak wiem troche no-life ,ale ja poprostu lubię grać) Kontakt:Steam: Hiperoo Poczta: [email protected] Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Hiperoo/91.185.185.20:28075/ Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam. Hiperoo Mała poprawka... Proszę o przeniesienie tego tematu do Rekrutacja CS GO ODD2: http://multi-head.pl/forum/385-podania-o-admina-na-csgo-odd2/ Z góry dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292241 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Podania o admina na CS:GO ODD2". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 22 Marca 2015 #293628 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nick kojarzę,aktywność,wiek ,staż wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravi Napisano 22 Marca 2015 #293679 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Hipero to gra cały czas prawie widze go aż zbyt często nieno takie tam świry na bardzo duże tak pomocny spokojny opanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 23 Marca 2015 #293694 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294682 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Podbijam!//// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 4 Kwietnia 2015 #299343 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Jestem na Tak. Gra często i wydaje się ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #300201 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi