Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292155 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Twój nick : MrOliwejrosPL Godz,Data : 17.03.2015 godziny nieznam ale to było chyba wieczorem(i przepraszam za opóźnienie niewiedziałem gdzie wrzucić ss-y) Mapy nieznam (nie zdążyłem zobaczyć Steam ID : niemam Uzasadnienie: to jest mój ulubiony serwer i niemiałem zamiaru cheatować Oto link do ss-ów :http://speedy.sh/TNqeG/Nowy-folder.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Marca 2015 #292190 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Na wstawienie ss miałeś 24 godziny, jedyna opcja na ub to 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Marca 2015 #292191 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi