Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Chciałbym przypomnieć o resecie bo Pac-man ma już 201 lv a Gormit też już się do maxa zbliża reset ranku też by był dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ta, też jestem za resetem, bo już 4 osoby się zbliżają do maxa, w tym Pac-Man ma juz Zabójcą 201 lvl. Przy okazji można by zmiejszyc exp, bo cały czas będą resety miesiąc od ostatniego... A to robi się irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 no i co z tego ze maja 201 lvl? co chwile ma byc reset? bo graja osoby ktore siedza po 20h na dobe ? zawsze znajdzie sie gosc ktory bedzie siedzial 24h z VIPem i w 2tyg nabije 201 i znowu reset? chore to jest. wbili to niech teraz sobie gra maxymalnym i niech mu nic juz ta gra nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 mnie tam nie przeszkadza ze mam 201 lvl reset nie musi byc zmienie sobie klase na inna i dalej bede gral zaden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Według mnie by sie przydał, może w końcu zostałby wprowadzony mniejszy exp i kilka nowości które miały być już po ostatnim resecie a dalej ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Reset się już odbył więc pozwolę sobie zamknąć temat i ograniczyć niepotrzebny spam. Jeżeli @FiGhT3r będzie miał coś ddo powiedzenia w tej sprawie to się wypowie /cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi