Mazderek Napisano 17 Marca 2015 #291335 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Siema, ostatnio wrzuciłem fotki z serwera DM i nie zaglądałem na forum bo byłem pewny że bedzię ub A dzisiaj wbijam na serwer i: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SmoKu [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 4399661 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.42.157.236 ' [AMXBans] =============================================== tutaj moja zawartość : http://multi-head.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=26178 mój nick z gry to : SmoKu . Gram tylko na steam, nie wiem skąd 5 aktywnych banów na tym nicku, widocznie ktoś się podszywał ja gram zawsze czysto wiele osób może to potwierdzić. Mam admina na innej serwerowni i nie wyobrażam sobie jak mógłbym załączać haxy Proszę o pozytywne rozpatrzenie odwołania @ edit : Poza tym gram na steam więc na aktywnym banie raczej wbić nie moge Jak będą jakieś pytania kto może potwierdzić to zapraszam na pw bo nie chce robić reklam żadnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Marca 2015 #291363 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Tu jest twój stary temat http://multi-head.pl/topic/57776-smoku-ss-x4/ jeżeli chcesz utrzymać ub musisz albo zresetować router, albo zrobić 100 reklam dla sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Marca 2015 #291365 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 @Strajk wszystko Tobie wyjaśnił co masz zrobić jeżeli chcesz grać. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Marca 2015 #291366 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi