Gość Guest Napisano 17 Marca 2015 #291262 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Zacznijmy od tego że avast mi blokuje waszą strone . Teraz może przejdźmy do sedna dostałem bana, nie wiem za co, wszedłem po dwóch latach przerwy na cs'a, i ban. Nie wiem co to za admin, gdzie przez pięć minut biegał koles z aimem aż doczekał się bana a mnie się banuje za nic, może warto zwrucić uwagę na to jak ktoś gra, nie wiem czy na te 13 killi miałem z 5hsów, do tego napierdalałem full-auto. No i koniec nie wiem o coc chodzi ale w ctrike_polish czy co to jest nie mam waszych ss'ów nie wiem o co chodzi ale dzięki za miłą gre. Rozumiem że moge grać na innych serwerach, póki nie dostane bezpowodu bana, założyłem u was konto tylko po to żeby się dowiedzieć na jakiej podstawie dajecie ludziom uprawnienia admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Marca 2015 #291267 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Uzupełnij wzór odwołania od bana, a bana masz z powodem wstawienia ss na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2015 #291286 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Od przecinka nie zrozumiałem, nie moge wstawić ss'ów których nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Marca 2015 #291318 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi