Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Mini czarny - wali system

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 16 marca 2015 - ok 20

Nick admina/gracza, który zawinił: Mini czarny dziala JP

Dowodyhttp://hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1503161945-de_eldorado.dem.zip

6:50 - zbugowanie klasy

12:00 - (okolo) zglosilem zbugowanie - jednak ani Mini czarny ani nawet sam opiekun sieci nic nie zrobil. zbugowany gral do ostastniej rundy w ktorej zmienil klase na czolga.

Świadkowie: wkleje ssa swiadkow rozpoznacie  http://www.iv.pl/images/15397916961162223230.jpg

Uzasadnienie: Admin wyzej wymieniony zbugowal klase czolgista. Dokladniej po chwili zmienil na konspiranta co zbugowalo jego przebranie na stroj wroga. Po moim zwroceniu uwagi takie o to odpowiedzi uzyskalem :

(GRACZ) Pierwszy Kanonier! :   mini czarny jest zbugowany - ban?

Mini Czarny Dziala JP :   Aha xD

_MR_Lesto :   w jaki sposób sie zbugował?

(GRACZ) Pierwszy Kanonier! :   przebranie wroga ma nie widac?

(GRACZ) Pierwszy Kanonier! :   jest to bugowanie klasy a za to jest ostrzezenie 1 z 3 wiec jak bedzie?

Mini Czarny Dziala JP :   Kanonier o co ci kuzwa chodzi? xD

Mini Czarny Dziala JP :   czlowieku, grałem czolgiem na chwile i co? ie moge zmienic klasy tak?

adminow bylo wielu a nawet sam opiekun sieci i jak widac na demku zero jakiejkolwiek reakcji.  Prosze o ukaranie admina poniewaz wiedzial o zbugowaniu klasy jednak olal temat i gral dalej cieszac sie z fragow.

Z tego co mi wiadomo to dzieje się tak dosyć często na tej klasie.

Może nie byłem świadkiem całej sytuacji jednak nie tylko Mini tak miał, lecz gracze, którzy grają premkami czasami nieświadomie zmieniają Sb strój. Dzieje się tak m.in. na Kapciu i Konspie.

Możliwe, że jest to bugowanie klasy lecz podejrzewam też Bugi serwera.

Gość Guest

Rozumiem, jest to bugowanie klasy jakoś zapomniałem o takim czymś(oczywiście moja wina), ale wyjaśnijcie mi coś. Tematu nie powinno być z tego powodu:

W opisie klasy "Czołgista" nie ma nic o przebraniu wroga, a takie coś ta klasa posiada, powiedzcie mi dlaczego?

Cieszyłem się z fragów powiadasz? Heh, skoro tak uważasz to spoko, jednak ja patrze ciągle na u@, przypominam graczom, że jeśli widzą czitera, lub mają jakieś pytanie to żeby pisali. Tak zwane pilnowanie porządku serwera. Ta gra jest po to żeby sobie postrzelać, a nie tak jak to ty mówisz "cieszyć się z fragów". Gracze mnie lubią szanują bo często siedze na serwie i admina na razie nie strace. W przeciwieństwie do niektórych. Bynajmniej na razie :P. Tak jak Enzo napisał, zrobiłem to nie świadomie, bo akurat się złożyło, że mam czołgiste i Konspiranta. Ty sie próbujesz mścić na wszystkich adminach, bo sam go straciłeś czy nie rozumiem, bo jak zauważysz jakieś nie dociągnięcia to lecisz na forum i skarge piszesz (Co szanuje). A sam łamiesz regulamin  skanując jak nie ma admina, byłem świadkiem jak byłem u kolegi, nie miałem jak zbanować bo nie byłem u siebie :>

Pozdro

Co ty mi tu pierdo*isz ? czlowieku kwadrans grales zbugowany juz po tym jak zwrocilem ci uwage. Nie interesuje mnie czy cie lubia czy kochaja - zbugowales klase a po tym jak zrwocilem ci uwage miales to w dupie i grales dalej. A co do mojego skanowania - wrzuc demko i zbanuj a bez dowodow nie pieprz glupot wiecej.

/po co mi twoja rozprawka na temat tego co robisz na serwerze? skarga tyczy sie bugowania przez Ciebie klas a nie twojego zachowania czy reakcji na u@.

//stracilem admina przez swoja glupote nie wasza wiec jedynie na sobie moge sie mscic :) wiec zachowaj takie komentarze malolacie dla siebie.

/// wszystko w temacie - demko jest - prosze opiekuna o sprawdzenie i ukaranie odpowiednio admina.

Gość Guest

Nie będe sie z tobą tutaj kłócił, nie wiem czy zauważyłeś, starałem się coś z tym zrobić, z konspira zmieniłem na Strzelca a potem Speedhackera, więc ty nie pie..ol. Nie chcesz sie przyznać? Nie ma problemu tak jak 9/10 graczy. Zrobiłem to nie świadomie wbij sobie to gdzieś, nie wiem, gdzie chcesz... Co dalej, to niech zdecydują "wyżsi" ja nie będe sie już tutaj udzielał i spamił. Ból "4 liter"?

Admin faktycznie zbugował klasę nie ważne czy zrobił to świadomie czy nie , w sytuacji gdy został upomniany przez gracza powinie wyjść i wejść na serwer ,bez żadnej dyskusji .Myślę ze byleś świadomy tego ze klasa się zbugowała. .Chciałbym Ci MiniCzarnyDziałaJP

przypomnieć ze admin nie czyni Cie wyjątkowym ,masz go po to by pomagać gracza pilnować ,porządku na serwerze i aby dawać przykład.Za zaistniała sytuacje admin zostaje ukarany punktem ostrzeżenia w dziale admina.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...