monisia123 Napisano 16 Marca 2015 #290759 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Data i godzina:13:30 dziś Nick admina, który zawinił: Pokaz dupe MH teamDowody: link do demka dam jak wyjdzie - edytuje post Świadkowie: Admin Gandzia i Admin Happy, gracz tetrahydrocanabinol i inni gracze. Uzasadnienie: Wpierw rzucał wszystkim fb na respie w ct, ludzie już mega wściekli i nic, ktoś dał mu kicka za zachowanie, póxniej dalej to robił wręcz do mnei podchodził i mi fb rzucał pod nogi. Kilka chwil później poszło na y@ czy jest tu jakiś cwaniak, następnie znów na y@ tak, to ja zacytowałam tekst z chłopaki nie płaczą i napisałam tak i wyperd%^&j p po tym dostałam perma za przeklinanie, chwile poźniej happy podobno dał mi ub, wchodzę a on znów do mnie z gębą, napisałam że płacze jak 5 latek i znów perm za przeklinanie, to normalne zachowanie @ serwera? Nie dość że odechciewa się grać to za nic ma zwykłych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 16 Marca 2015 #290760 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Bana dostałaś perma dlatego ,że się pomyliłem i amxbans mi szwankuje i nie mogłem dać na 5 min tylko od razu dało mi się perma. Happy Ci skrócił Ci bana na 5 min. LINK : z ss http://speedy.sh/fTkJN/prosze.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 16 Marca 2015 Autor #290761 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 a drugi ban z jakiej paki? Za tekst że masz krzywy ryjek? Nie no gościu powiem Ci szczerze, że mnie teraz rozbiłeś na łopatki I za to był drugi perm? Ogarnij emocje, bo rzucałeś fb wszystkim w ct, łamiąc przy tym samemu regulamin, i raczej "masz krzywy ryjek " nie jest tekstem na perma ani na jakiegokolwiek bana, zluzuj gumkę w portkach bo ciśnienie masz chyba za duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Marca 2015 #290779 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Zalecam nabrać trochę dystansu do siebie i zwolnić z tymi banami. Być może stwierdzono fakt na temat Twojej twarzy, być może na Twój widok bielizna płci przeciwnej wilgotnieje, nie wiem ale wiem, że takie bany do niczego słusznego nie prowadzą. Kara to ostrzeżenie słowne, ewentualnie @Danke:* wyciągnie konsekwencje ale nie widzę takiej potrzeby. Zamykam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Marca 2015 #290780 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi