Gość Guest Napisano 15 Marca 2015 #290680 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Twój nick: Rafal.22 Data, czas: 2015-03-15, 23:00 Mapa: de_inferno SID/IP: STEAM_0:0:1077699/95.178.8.36 Serwer: MULTIHEAD FFA Witam Nawet miałem niezłe wyniki na de_inferno i pod koniec mapy admin dał mi perma bez żadnych ssów. Nie wiem czy podjął taką decyzję pod wpływem innych graczy bo pod koniec pisali niektórzy w stylu "wiedziałem, że ma" czy coś takiego, ale panie adminie pomyliłeś się. Nie mam żadnych czitów. Na każdej mapie osobiście robię sobie demka, dlatego wrzucam je jako dowód mojej niewinności. Mam nadzieję, że sprawa zostanie rozpatrzona pozytywnie. Demko: http://www41.zippyshare.com/v/bzJt66ia/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Marca 2015 #290681 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Zapraszam admina Meli z dowodami w postaci demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2015 #290744 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Admin ma na przedstawienie dowodów 24 godziny, w przeciwnym razie otrzyma ostrzeżenie w odpowiednim dziale, a gracz dostanie unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 16 Marca 2015 #291038 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 link do demka http://www42.zippyshare.com/v/HncyLyTu/file.html jest pare podejrzanych akcji ale było już trochę późno i moglam za wcześnie dać bana zostawiam to do waszej oceny za opóźnienia przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2015 #291059 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 I po ostatniej akcji stwierdzono, że mam wh? Fakt ktoś zielony oglądając to od razu może stwierdzić, patrzył się w jeden punkt i na demku wszystko widać (demku adminowskim), ale nie przyszło wam do głowy, że zostało w tej rundzie 3 graczy w TT i patrząc na radar (rozstawienie graczy CT) oni się musieli znajdować blisko swojego respa. Takie sytuacje dla mnie są instynktowne i nie sądziłem, że od razu dasz mi perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2015 #291628 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi