FILO Napisano 15 Marca 2015 #290342 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witam od jakiegos czasu nie moge wbic na mape dd2 pobiera mi jakies pliki z tej mapy a pozniej wyskauje taki blad ... tu mam pokazane # 19 Error: server failed to transmit file 'sound/misc/kenny1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/cracker1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/shot1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/revenge1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/nam1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/kickass1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/comeagain.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/awwcrap2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/awwman.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/woohoo2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/dohoo.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/dohnuts.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh4.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh5.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh7.wav' Fake client. Connection was in idle state. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 15 Marca 2015 #290360 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 tez tak kiedyś miałem na jednej mapie przeinstaluj cs'a mi pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 21 Marca 2015 #293167 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Filo gra wiec wszystko wyjasnione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 21 Marca 2015 #293168 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi