Gość Guest Napisano 15 Marca 2015 #290304 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witam ostatnio kupilem sobie klase premium i na moim IP nie wiem skad byly 2 bany wiec administarcja poradzila mi o reset routera bym mial nowe IP i tak zrobilem.Dostalem UB i chcialem wejsc na serwer a tam pisze you have no entry to the serwer.zrozumialem ze zmiana IP uniemozliwila mi wbicie na serwer.Jesli mozna to prosze przeniesc klase kapitan na serwerze COD MOD 400 LVL na nick Snajperek11 lub dac konto Daniel1567 z ta klasa na IP. : 37.248.254.125 Z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 15 Marca 2015 #290324 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Przed wejściem na serwer wpisz w konsoli [~] setinfo _pw hasło Hasło musi być to, które podałeś przy kupnie klasy. Daj znać czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2015 #290423 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Przed wejściem na serwer wpisz w konsoli [~] setinfo _pw hasło Hasło musi być to, które podałeś przy kupnie klasy. Daj znać czy pomogło. Wiesz nie mam jak sprawdzic bo brat dostal bana jak mozesz sprawdz ssy http://multi-head.pl/topic/57751-odwo%C5%82anie-od-bana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Marca 2015 Weteran MH #290439 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 nie mozesz wbic na serwer bo z twoim bratem macie to samo ip. tak by byl ban aktywny - temat zamykam ssy w tamtym temacie . powino wszystko dzialac . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Marca 2015 #290452 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi