Papi Napisano 14 Marca 2015 #290009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Nick: Papi Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Hmm myślę ze duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Uu sam już nie wiem Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: No cóż, byłem tu już adminem lecz z braku czasu musiałem zrezygnować, teraz mam troszkę wolnego czasu i tygodniowa normę wyrobie spokojnie. Gdy adminowałem nie było ze mną żadnych problemów więc myślę, że się nadam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Hmm to zależy od dnia i spraw jakie się napatoczą. W tygodniu nie wiele 1-2h max ale za to w weekend mogę posiedzieć więcej Kontakt: Na steamie proszę (Nick: Dominika) <- Dziewczyna zabrała mi steama niczym komornik Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Papi/80.72.43.106:27027/ Pozdrawiam Edit: 18.03.2015r. Zmiana nicku STEAM: Papi (odzyskalem konto hehe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiCO Napisano 14 Marca 2015 #290188 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 + widuje + godziny + mial admina Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 15 Marca 2015 #290382 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 + Godzinki + Steam + Ogarnięty Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2015 #290617 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 +Godziny +Steam Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 18 Marca 2015 #291613 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 jest za Legią + godziny + grać nie wiem jak gra Adminów na DD2 potrzeba bo cziterów co nie miara więc niech se ma taaa ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 18 Marca 2015 #291636 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Jestem na Tak. + Dość często go widuję. + Amxx + Potrzeba adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294568 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie wyrabiasz normy tygodniowej. Wygospodaruj więcej czasu na grę i spróbuj ponownie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi