Ganja Mafia1992 Napisano 14 Marca 2015 #289809 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Mam takie propozycję by wgrać 2 pluginy. Jeden z nich to vip, który jest na większości serwerach, a jest to również zbiórka na reklamę serwera.Drugi plugin to mała mapa. Polega to, gdy na serwerze gra malo ludzi na serwerze i po wpisaniu przez wszystkich graczy mala mapa. Do wyboru będą małe mapy, na którym będą mogli wybracz gracze na jakiej mapie chcą zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2015 #290559 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 VIPa nigdy na FFA nie było i najprawdopodobniej nie będzie. Co do mapy, to wgrane są małe mapy, które admin może zmienić przy niskiej liczbie graczy. Jedyny minus tego jest taki, że nie zawsze jest admin na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 15 Marca 2015 #290580 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Też jestem za tym żeby VIPA na FFA nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 15 Marca 2015 #290643 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Temat vipa był już poruszany kilkakrotnie, jednak został on odrzucany. FFA jest jedynym czystym serwerem na sieci , bez zadnych dodatkowych , granatów hp i ma on przez to swój urok więc nie zmieniajmy tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 15 Marca 2015 #290653 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Małe mapy owszem są, ale tylko awp, nie ma aimów. aim_ak_colt i już będzie z rana pograć rozruszać serwer, albo na dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 16 Marca 2015 #290695 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Na vipa aquax sie nie zgodzi, ale jestem jak najbradziej za mala mapa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 16 Marca 2015 #290708 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Za admina trzeba zapłacić, raczej lepiej by było mieć tego vipa na FFA a nie na jakimś innym serwerze. Nic się nie zmieni oprócz tego że będziesz mieć wszystkie granaty + kamizelka na start 700$ za zabicie 15hp za zabicie 20hp za hs 1000$ za rozbrojenie/podłożenie paki i napis vip w tabeli chociaż ja bym zaproponowała kolorek na say (zrzynam przykładowo z ofert na innych serwerach ^^) Ludzie nie bójcie się tego vipa Przemyślcie to jeszcze raz, może warto spróbować aim_mapy miały być dawno dawno za lasami za górami wgrane ;d tak jak plugin listen admin nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 16 Marca 2015 #290728 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Jak dla mnie może być vip, byleby nie bylo do wyboru broni na początku rundy. Btw przypominam o interp, rate, listen admin jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krec1k Napisano 16 Marca 2015 #290756 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 vip to totalna glupota chyba kazdy powinien zaczynać od tego samego w 1 rundzie, prosze Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 16 Marca 2015 #290768 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 vip na serverze trochę kapa, małe mapy są i wbrew temu co wszyscy tu piszą to jest jedna aim mapa, wystarczy przejrzeć amxmodmenu . Co prawda przydałoby się ich więcej. Jak dla mnie to najważniejszymi pluginami jak do tej pory to jest wymuszanie interpu i rate, bo odkąd mam tu admina i napisałam o tym to nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 16 Marca 2015 #290977 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 vip to totalna glupota chyba kazdy powinien zaczynać od tego samego w 1 rundzie, prosze Was Vip działa od drugiej rundy, bo w pierwszej ludzie by kupowali mp5, ale to dopiero od drugiej, więc dopiero by fulla mieli akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 17 Marca 2015 #291143 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Ale daje też hp za HS i więcej kasy, co dla mnie jest bezsesnu bo gracze z VIP mają wtedy przewage nad graczam bez VIP'A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 17 Marca 2015 #291158 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Vip działa od drugiej rundy, bo w pierwszej ludzie by kupowali mp5, ale to dopiero od drugiej, więc dopiero by fulla mieli akurat. dokładnie, jak vip zginie od razu to też fulla grać nie będzie ^^ Fakt hp za zabicie i hs to przesada ale możne być 120 hp na start A co do kasy to raczej będzie mógł pomóc swojej drużynie kupując jej broń np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 17 Marca 2015 #291196 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Według mnie na ffa VIP powinien być tańszy niż wszędzie a jedyne co by miał to zarezerwowane np 2 sloty. Bo dawanie dodatkowej kasy itd jest bez sensu:) I później takie nobki jak wdz by kosili bo by mieli więcej kabony i hp;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:)(: Napisano 22 Marca 2015 #293500 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Vip na FFA nigdy co do tej małej mapki to nie jest zły pomysł tylko czy jest taka osoba która to zrobi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi